Jennifer sandström

Vintervackert.

Jag var rädd att det skulle bli väldigt grått när löven trillade av alla träd och grenar, men jag kommer på mig själv med att förundras över hur vackra träden är såhär, avskalade och nakna liksom. Yes, jag gillar det massvis! Det underlättar givetvis med en blå och lite lätt rosa himmel. De dagarna solen kikar  fram är otroligt vackra den här årstiden. Den orkar inte upp så högt, men den gör allting lite vackrare.

IMG_1385.JPG

En bild från morgonens promenad. Och här skymtar ni även en av alla trappor som går upp till en av de parker jag brukar promenera igenom. Tänker alltid att jag måste gå dit och köra trappintervaller någon dag. Skulle kunna vara go träning för benen och pulsen tänker jag mig.

I övrigt var det då måndag idag – känns ok? Jajemän. Jag var och klippte mig och det blev rätt så mycket kortare (fast man tänker inte på det egentligen) och rätt så mycket fräschare. Frisören berömde mig för min hårfärg, att min naturliga hårfärg liksom faktiskt har en färg och lite slingor.

Har suttit en stund på bibblan idag också. Handlat det godast clementinerna någonsin. Och lagat den kanske märkligaste middagen någonsin. Blev någon form av kycklinggryta med curry, paprik, champinjoner och tomat. Tillsammans med blåa ugnspotatis och morötter. Med en kall sås gjord på kvarg. Det så förskräckligt ut tyckte jag. Men smakade rätt bra även om kombon var ytterst märklig.

Hej och hå. Känns ok att det är måndag men haft en överlag låg-självkänsle-dag. Ni vet som man har ibland. Äsch då. I morgon blir bättre. Puss!

FÖLJ:

4 svar

 1. Jag tycker då inte det är ngn fel på bildkvaliteten på dina mobilkamerabilder ;-)
  Kul med frissan! Hoppas vi får se resultatet snart =) Också tänkt på att du har jättefin hårfärg =) Hoppas det kan peppa upp dig ur din låg-självkänsledag; så knäppt hur man kan känna sig som störst, bäst och vackrast en dag, för att sedan dagen efter känna sig som ett mähä. Tur att det vänder lika snabbt åt andra hållet; jag hoppas du vaknar upp imorgon med massa ny, härlig och positiv energi/känsla i kroppen… o knoppen =)

  1. Nu testar jag med dig också Anna – får du notifications på din mail om jag svarar på din kommentar här??
   Ska försöka ta en bild på mig och håret så fort som möjligt – tänkte göra det igår men låg i sängen + hade uppsatt och var för lat… Haha!
   Tack för peppen Anna – har i alla fall energin att slåss mot de jobbiga tankarna idag, alltid en förbättring :)

 2. I dag sa jag till mina kollegor att jag tycker det är så vackert här i Göteborg, det gråa och lite mörka med de pampiga höstnakna träden. Det är sååå vackert. Kan det månne bero på att jag har vuxit upp med svartvita filmer, med de vackra skådespelarna Ingrid Bergman, Greta Garbo och Cary Grant? :-)

  1. Nämen! Great minds think alike! Haha vet du vad jag tror det beror på dock? Att i Gällivare finns det bara björkar – och det blir rätt enformigt när de blir gråa, men här i södern finns så många olika träd och det gör att de bli vackert och kontraster trots att de är gråa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.