Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vintersemester(?) i Munnar.

Hej bloggen, kommer du ihåg mig? Jag har åkt iväg på semester, upp i bergen. Det visade sig vara ytterst begränsad telefontäckning här, och väldigt KALLT. Jag hörde innan vi åkte “ska ni till Munnar? Det är vinter där!” Men jag tänkte, äh hur mycket vinter kan det vara?

Vi kom fram igår och möttes av te, te i massor. Så vackert, som ett sagolandskap!

20131222-144056.jpg20131222-144139.jpg

Tog en promenad längs med bergskullarna, upp och ner. Lite för att få upp värmen… Men också för att njuta av de fantastiska vyerna och andas hyfsat frisk luft! Och så himla härligt att höra något som är lite närmare tystnaden, fysjutton vad jag saknar det ibland. (Gjorde även rekord i armhävningar, 60 stycken med vila emellan givetvis… Heja!)

20131222-144243.jpg20131222-144253.jpg20131222-144356.jpg

Eh ja, alltså kylan?! Vet inte hur många grader det är, kring tjugo? Blir kallare om kvällarna. Jag svepte in mig i allt jag hade som var lite varmare (ni ser den charmiga bilden ovan) och under natten sov jag under två filtar, med leggings och shorts, dubbla sockar, T-shirt, hoodie och en sjal runt mig – så jag klarade natten utan problem! Saknar värmen i Kochi, är ju helt olidligt att kliva upp ur sängen eller ut ur duschen här. Vill inte hem till Sverige och vintern. Det känns lite som att vara på en mysig vintersemester här i ett litet hotell på bergskanten, bara snön som fattas.

Får uppdatera er om resten senare. I fredags besökte vi ett vackert vattenfall och idag har vi besökt en nationalpark här i Munnar och te-museum. Har massor att berätta! Även våren är nu spikad. Och så ska jag vara ytterligare åtta nätter utan min kärlek, alltså ååh. Klarar inte ens av tanken på att jag ska flytta från Indien.

Nu har vi avslutat en buffélunch och ska fortsätta dagen ute i solskenet bland tebuskarna. Att det snart är jul finns inte heller i mina tankar. Hur mår ni? Puss och kram!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.