Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur hittar man kärleken?

Jag har såklart alltid drömt om att hitta min prins. Tittat på andra som verkat så lyckliga tillsammans, trånat och undrat: när ska han dyka upp? Vi strävar ju trots allt efter att hitta svaret på vad kärlek är och någon att dela våra liv med. De säger att kärleken dyker upp när man minst anar det och klyschigt nog var det så i mitt fall.

Trots att jag undrat och längtat har jag dock aldrig varit bekymrad över det. Jag har njutit av singellivet till 100% och varit lycklig över att bara ha mig själv. Jag är rätt självständig som person och behöver inte alltid ha någon nära.

Tidigare funderade jag på att prova nätdejting, och jag gav det ett väldigt oengagerat försök en gång. Elaine träffade ju sin Gustav via nätdejting och det är en solskenshistoria som gör att jag tror det kan vara ett bra alternativ.

Om det finns något bättre eller sämre sätt för att hitta kärleken vet jag inte. Men längtar ni massvis tycker jag antingen att ni borde testa nätdejting, prova mitt dejting-tips för er som tröttnat på krogen, eller helt enkelt bestämma er för att leva fullt ut. Njut och var glada för det ni har tills kärleken en dag dyker upp. Kärleken må göra oss fulländade, men vi är fortfarande så mycket i oss själva som man inte får glömma bort. Mitt mål är att alltid kunna vara lycklig ensam, och kärleken, ja den är givetvis en önskan men också en bonus.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.