Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mitt Indien och mina hoods.

I morse gick jag och min baby upp så alldeles jättetidigt. För att vara i tid till flygplatsen och möta mamma min. Det var dock en väldigt vacker tur ut till flygplatsen i den tidiga morgonen när staden precis håller på att vakna.

På vänster sida dök det först upp en måne lågt nere vid horisonten. Stor, full och vackert gyllenefärgad av solen som var på väg upp på andra sidan. Snart skymtade vi även det brinnande klotet vid andra horisonten. Jag dog nästan så vackert det var. Jag, himlen med stjärnorna, månen och solen har verkligen en speciell relation. Är ni lika fascinerade och begeistrad som jag är? Och jösses hörni, begeistrad – vem använder ens det ordet? Tog mig evigheter att lista ut stavningen….. 20131219-000013.jpg

Vacker var även dagen som följde. Visat de runt i mina gamla hoods, låtit mamsen njuta av pedikyr och manikyr, besökt ett schysst café och avslutat på en fin restaurang med buffé. Så häftigt att få visa någon hemifrån vad det är jag bott i det senaste halvåret.

Och vem vet var jag kommer spendera nästkommande halvår? Jag hoppas få veta snart!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.