Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vinterns diamanter.

Varenda dag som inte är gråmulen är så vacker den här årstiden här uppe i Norden. Har ni också lagt märke till solnedgångarna som inträffar alldeles för tidigt och är alldeles för korta men helt magiska? Det är som om solen försöker påminna oss om att den fortfarande finns där, att den just nu värmer andra platser men lovar att komma tillbaka snart igen, och då med mer kärlek än någonsin. Eller hur? Det är i alla fall vad vi måste intala oss när graderna sjunker till -13.

ljusslingajuleljus
Väckte min gamla systemkamera till liv och knäppte dessa bilder på vår balkong – jag saknar verkligen det ibland, att ta finare foton med en riktig kamera.

Andra saker jag uppskattar med vintern är såklart att man kan åka skridskor. Och skidor – fast det är svårare här i “södra Norden”. Sen så är det rätt fint att ha bra anledningar till att ligga in och mysa framför en film, men det kan man ju göra på sommaren också när det regnar. Vinterkläder är mysigt, men mestadels jobbigt. Och snön är rätt vacker ändå.

Vad tycker ni är det bästa och vackraste med vintern?

Dela med er av lite vintrig inspiration i dessa kyliga, mörka tider.

FÖLJ:

6 svar

    1. Du är en av de som särskilt triggar igång och inspirerar! Jag är så van att blogga in the moment, från mobilen, att mina systemkamerabilder alltid hinner bli inaktuella, så som det känns…

  1. Att det är så TYST i skogen. Snön dämpar verkligen.Och att det är ljust, fast att klockan egentligen är lite för mycket för att det ska vara det.

  2. Norrsken och stjärnklara nätter ( de syns ju inte i norr på sommaren), dricka varma saker ute, ljudet när man går på snö (finns inte ofta i München), bastu, slalom, äta soppa, mörkret (så mysigt att tända ljus), alla tjocka kläder man kan ha på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.