Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Joco Cup.

Det bästa med att komma tillbaka till jobbet den här morgonen är såklart att få återförenas med min Joco! Kaffemuggen som jag fick i julklapp – har tjatat om något liknande och att jag inte har någon kaffekopp på jobbet så min pojkvän prickade helt rätt! Julklappar man behöver är de bästa. Älskar för övrigt särskilt muggar med lock för då kallnar inte kaffet lika snabbt – dricker det gärna långsamt.

Själva grejen med Joco är att den ska ersätta vanliga take away-muggar. Ni kanske har hört talas om KeepCup? Det är samma princip (jag tycker dock Joco är snyggare!!)

joco cup

Det enda problematiska är ju att man måste bära med sig sin Joco cup och se till att ha den redo när man får för sig att gå in på ett cafe och köpa en kaffe. Och det kanske fungerar om man bor i NYC och köper sin morgonkaffe som man sedan hoppar in i taxin med och åker till sitt kontor. Eller bara casually går ner vid tio-tiden för att köpa sig en latte på caféet nere på gatan.

Själv brygger vi precis som alla andra kontor vårt egna kaffe och det finns inte där vi jobbar något cafe som skulle erbjuda bättre kaffe (snarare sämre, vi kör nämligen med Löfbergs på jobbet och det svenska kaffet gillar jag såklart bättre än det finska).

Plus det faktum att jag åker buss och är klädd i lager-på-lager av vinterkläder (särskilt just nu, shit vad freezing det är) så att trippa fram sådär käckt med någon latte i min hand on the go kommer inte ske på ett bra tag

Men som sagt: Joco är en perfekt kaffemugg till kontoret! Eller hemma för den delen om man dricker mycket kaffe hemma.

FÖLJ:

3 svar

  1. Här på universitetet får man rabatt på kaffet om man har egen mugg så nästan alla har det :) Jag dricker ju inte kaffe så jag har ingen…

  2. Rekommenderar Ikeas resemugg “hemlig” och “eftersökt”, håller dessutom tätt så den kan man utan problem stoppa rätt ner i väskan utan att behöva direkt tänka. Älskar mina!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.