Jennifer sandström

Gym, egentid & filmmys.

Efter den hårda nyårsnatten kan jag meddela att helgen varit väldigt lugn och behövlig. Bland annat vilande, bokandet av resor (en helt annan story), god mat, lite läsning osv. Idag var vi även tillbaka på gymmet och jäklar vad bra det gick. Jag har börjat öka vikten i bänkpress och idag gjorde jag äntligen en pullup igen (mina muskler försvann ett tag efter ett längre gymuppehåll). 

Efter det behövde jag egentid. Har hängt mest med T dessa dagar pga inte orkat eller velat göra så mycket annat. Vi är väldigt bra ihop men om jag inte får mina timmar här och där så blir jag galen tillslut, haha. Min hjärna måste få andas och tänka fritt. Så jag tog bussen till ett köpcentrum och strosade runt där utan att slösa pengar. Påvägen hem fick jag vänta på bussen hur länge som helst i hur kallt som helst och höll mig själv sysselsatt med detta:

 
Mitt favorit-godis efter choklad! Dragster-godisarna i de tre olika smakerna: supersura, cola supersura och supersalta. Så där satt jag, i tunna strumpbyxor och åt sura godisar med vantarna på (en konst). 

Väl hemma väntade en lasagne i ugnen och den åts med så mycket kärlek alltså. Ni vet, jag lagar smoothies om morgnarna men T fixar de flesta middagarna!

Nu ser vi på filmen New In Town. Finns på Netflix, i alla fall finska, och jag rekommenderar den! Lättsam och rolig, perfekt söndagsmysig. Säger jag och är mitt uppe i den, men slutet är lite lätt förutsägbart om vi säger så. 

 

Och nej jag bloggar inte medan vi ser på film… Men Mumin var tvungen att ha bastu-paus, hehe. My little Finn.

Nu ska vi se klart filmen!  

Puss och kram

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.