Jennifer sandström

Search
Close this search box.

veckans sociala utmaning

Lite motvilligt skriver jag nu detta inlägg, men det är lika bra att få det på print! Har på Twitter, för ett gäng dagar sen, blivit utmanade att gå fram till en främling och starta en konversation. Så som jag älskar utmaningar sa jag givetvis JA! Och insåg inte allvaret i det hela tills jag gick utanför dörren…. Hur fan ska det här gå till?

Har under hela veckan letat efter lämpliga tillfällen… Jag är liksom inte blyg, det kan jag inte påstå. Men det känns inte som att jag kan haffa första bästa snubben inne på coop och ställa en fråga i stil med “hurru, vad tycker du egentligen om det här med ekologiskt?” Det vet jag knappt själv vad jag tycker om. Ämnen där jag har starka åsikter känns inte alltid särskilt lämpliga. Men jag filar på detta och ska nu alltså se till att det sker under kommande vecka.

Man måste utmana sig själv, tänja på sina gränser.
Det är så vi utvecklas och växer.

Och ja just det, allting grundade sig i hur man träffar folk (framför allt killar kanske) utanför sociala sammanhang där alkohol är inblandat.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.