Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Varje felsteg är lärorikt, god natt

20130127-233618.jpg
Boken jag läser just nu, Wallflower, är fantastiskt fin. Jag vill liksom inte läsa den snabbt, för jag vill hinna ta in vartenda ord och njuta av den. Och just det här stycket tyckte jag var fint, och passande.

Ibland kanske man önskar att man hade sluppit vissa dagar, eller tider i livet. Och visst är det lätt att ångra sig. Men jag ser allting som lärorika erfarenheter. Jag vill inte ha min upp-o-ner vecka ogjord, jag vill lära mig av den. Veta att allt löser sig, att det blir bra. Att jag är stark.

Så nu tar jag farväl av en vecka med mycket skratt och lycka men även tårar och sorg. Människor som fyllt mig med kärlek och kanske någon som fått mina tårar att rinna, men det fanns alltid någon där som torkade dem. Och så välkomnar jag en ny vecka, helt fri min förkylning kommer jag vara när jag vaknar i morgon – redo att ta tag i livet! Det händer faktiskt en hel del spännande i veckan.

Och tycker man måndagarna är jobbiga kan man alltid lyssna till det här… ;)
20130127-233741.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.