Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Varför man inte ska snooza med telefonen i handen.

Godmorgon peeps! 

Idag möttes jag av doften av regn när jag gick utanför dörren. Sån härlig sommarkänsla ändå. Mild temperatur. Ingen storm. Och jeansjackan, den fick faktiskt följa med idag.

  

Var dock lite sömnig i morse. Så som jag är ibland. Och jag är rätt duktig på att snooza när jag är sömnig. Kombinationen av att snooza och försöka vakna genom att öppna lite diverse sociala medier på sin iPhone, det kan ha förödande konsekvenser. 

Klassikerna brukar vara att man vaknar och ser att man är nära att radera app efter app. Eller hamnat på någons Facebook-profil. I morse var det ännu en ny upplevelse, jag vaknade nämligen till att min telefon ganska gulligt ropade “Jennifer, hallååå?” Det var inte iPhone-Siri som försökte kommunicera med mig som man kanske kan tro? Nej, jag hade “råkat” ringa upp min kollega, haha! Gud alltså, måste sluta snooza med telefonen i handen. 

You snooze, you lose! Snooze måste vara den sämsta uppfinningen alltså. Jag önskar jag var en sån som vaknade, tog fem sekunder för att öppna ögonen och sen studsade upp ur sängen! Men ni vet vad de säger, ingenting är omöjligt?? En vacker dag, kanske. 

FÖLJ:

9 svar

 1. Hahaha, hade svårt att hålla mig från skratt här i jobbet när jag läste detta! :D jag känner så igen mig, men har inte lyckats radera nån app eller ringa till nån ännu :D men inne på personers facebook sidor har man ju hamnat och kanske checkat av tasks som man har i sin to-do lista… :D haha, gud ja…

  1. Haha! Ja och så tidigt också… Tackolov var hon redan liten vaken och låg också och snoozade ;)

  1. Oj ja, min pojkvän är ganska bra snoozare men framför allt expert på att ligga kvar i sängen hur länge som helst. Något jag börjat ta efter och också ogillar :)

 2. Jag var taktiskt o lärde mig inte hur man gör när man snoozar på telefonen. Så jag snoozar aldrig…

  Dessutom kan hundarna min väckningssignal hur bra som helst och de snoozar verkligen inte, de studsar upp hur glada som helst när den ringer.

  1. Haha, en hund (alternativt bebis) skulle nog kunna hjälpa en att komma upp på morgnarna ja ;)

  2. Haha! Min hund är precis tvärtom. Han kan sova hur länge som helst om han har möjligheten, så han är inte en speciellt bra väckarklocka. :)

 3. Hör inte riktigt hemma här kanske men vill bara tacka dig! Har alltid, ALLTID varit en person som inte kan gå ut bland folk utan smink pga ångest över min dåliga hy. Men efter att ha läst din blogg i ett par månader nu och sett hur fin din hy blivit utan smink och hur fin DU är utan smink så kände jag bara att… nä. nu får det vara. Så i förra veckan (till och med efter en ansiktsbehandling) åkte jag till universitetet utan smink!! Sen dess har det blivit två gånger till, och det bästa av allt är att jag verkligen känner att jag inte bryr mig om vad andra tycker, om de nu skulle tycka något. Så ville bara tacka för att du boostat mitt självförtroende litegrann iaf! :)

  1. Alltså Sandra!!! Vad fantastisk du är! Så imponerande att du tagit det steget och mår så bra av det :) Och själv blir jag alldeles varm av att få höra det – tack!! Tack för att du delade med dig och tog dig tiden att berätta :) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.