Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Äntligen ledigt.

Tudeels.  Känner mig både på topp och på bott. Är mest jobb i mitt lilla huvud och har inte orkat göra någonting annat pga någon liten förkylning som tassar omkring i min kropp. Har inte varit sjuk på evigheter och det är inte så lägligt just nu… Men det känns som om mitt immunförsvar blivit så vasst att ingen förkylning liksom tar sig igenom? Peppar peppar.

Så ja, att vi är lediga i morgon är GULDVÄRT. Efterlängtat och välbehövligt. 

 

Ingenting planerat utan ska bara sova ut och ta hand om mig själv. På fredag jobbar jag igen samt drar upp till Stockholm för ännu en ledarutbildning där. Ska såklart bli kul! Hinner hänga med en internetvän också lördag-söndag. 

Apropå vänner. Jag har många bekanta i alla möjliga städer och världen över… Jag kom idag på att jag behöver en app för detta! När jag ska till exempel till Stockholm eller Köpenhamn sitter jag alltid och funderar hmm vem är det jag känner som bor här? Och då vet jag inte om Facebook hjälper mig direkt? Känner spontant att de skulle kunna lägga till den funktionen! Eller kan man kanske redan filtrera sina vänner efter stad? Jag måste undersöka det!

  

Så ja, mår ok men bättre jobbmässigt, sämre hälsomässigt och så hjärtat som kärleksvärker lite som vanligt. + då det här jääkla vädret! Jag tittar på träden och undrar vad sjutton de är gröna för? Det är för kallt för att vara grönt! 

Slår vad om att det kommer bli sämsta sommaren på århundraden bara pga min första sommar här och since förra sommaren var awesome. Oh well. Det kommer fler somrar, hoppas jag. Men jag känner att det skulle vara fint ändå att bo längre ner på kontinenten.

Häpp, hoppas ni mår bättre och gör ni inte det så kram till er ❤️

FÖLJ:

2 svar

  1. Japp, du kan ju skapa egna grupper i din vänlista på din facebook och då kan du sortera in dom i dom sen! Ex: Danmark”, “Sverige”, “Canada” etc! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.