Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Var i Göteborg kan man dansa?

Idag är en sån där dag när man först vaknar och mår SKIT. Kändes som om jag sovit knappt två timmar och bara drömt om jobb, jourtelefon och kollegor (inget fel på dem iofs, hehe). Men sen sken solen, mamma gjorde kaffe och jag slog på Woke the f*ck up med Jon Bellion. Sen dansade jag mig genom morgonen, målade lite mascara och allt kändes bra igen. Det var nog mer för kaffets och låtens skull än vad det var för mascarans. 

       

Jag och mina glitter-skor. Glittriga Vans! Mina första Vans också. Har inte vansen tagit över conversen i år? Inte de med snören främst utan de som bara är i tyg? Ja tycker de är överallt och jag är ärligt talat själv trött på connies. Mina är trasiga och smutsiga och beslutade för att inte köpa nya. Conversens tid är förbi! För ett tag i alla fall, kanske.

Idag är för övrigt en sån där dag då jag vet att jag kommer ha ett jobb i augusti. Jag kommer känna livsglädje mest hela tiden för att allting löst sig och jag har roliga hobbys. En dag kommer jag driva eget och ha extremt sköna dagar och jobba mindre än 8 timmars arbetsdag, för att jag innerligt tror att man kan vara mer effektiv på mindre tid! 

Hur som helst. Hobbys! Jag vill dansa, och egentligen pyssla med hästar, men det första känns som en enklare grej att göra. Så fina läsare – var i Göteborg kan man dansa? Vad som helst! Allt är kul! Kanske inte nödvändigtvis nattklubbar…. :-) Men allt annat! Några tips?

Nu ska jag hoppa av bussen! Är förresten väldigt varmt ute men jag har liksom inte alls börjat klä mig sommarklädd ännu… Och hittills har inte det varit något problem!

Puss! 

FÖLJ:

2 svar

  1. Tycker så mycket om din blogg. Kikar in här då och då . Du brukar alltid lämna så kloka och härliga kommentarer på fina elaines blogg, och det känns alltid lika roligt att då kika in på din . Jättefint skriver du <3 hörde dig på P3 nyligen och du var jätteduktig. Ha en fin sommar Kramar Sanna

    1. Men Sanna vad fin du är!! Jag var in på din blogg och känner igen dig massor – så måste ha kikat in hos dig förut. Gillar ditt sätt att skriva! Tack och detsamma gulledu! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.