Jennifer sandström

Port du soleil.

Fredagskvällen var himla fin. 

Ungefär såhär. 

  

Mötte upp en gammal vän från Jönköping. Åt lite, drack en öl, och gick till Liseberg. Där spelade Icona Pop i 45 minuter. Rätt mysigt, men inte mer än så. Not exactly I love it, men en helt klart acceptabel fredagssysselsättning.

Sen tog barnasinnet tag i oss. Vi köpte rosa kaninörons-kepsar. För 10 kronor styck. Och sedan trashade några teens vår gruppbild. Det är därför jag är så glad, för de var så himla söta. Älskar teens! De är fascinerande kreaturer!

    

Sedan tog kvällen vidare oss till Pelican för en öl. Och även till Port du soleil. Verkligen en asball klubb! Jag var väl inte riktigt på “den nivån” men var kul i alla fall. Älskar min väns lilla twitter-gäng. Så roligt att träffa folk jag lärde känna på twitter för 2-3 år sedan.

 

Kan rekommendera port du soleil för den som vill klubba i Göteborg. Själv är jag inte helt van vid att “gå förbi hela kön” och sen langa fram bankkortet för att betala 180(!!) kronor i inträde. Hehe. Var allt för längesen liksom. Det kändes som om jag plötsligt förstod hur folk faktiskt kan använda upp en hel månadslön…

Men som sagt, värd kväll. Och så fortsätter den här lördagen med nya äventyr och nya vänner!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.