Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tärningsleken med niotillfems brevvänner.

Jag älskar att kompis-dejta ungefär så som andra Tinder-dejtar. Alltså att träffa människor som verkar nice via nätet! Igår fick jag äran att först träffa min goa bloggläsare Julia! Julia du är världens sötaste! Hon har hängt med på bloggen i flera år och det är ju egentligen helt sjukt, var så kul att äntligen träffas.   

  

Julia älskar precis som jag burritos. Så vi gick till Wrapped som jag velat testa hur länge som helst. Möms! Dock blev det lite spicy när jag försökte undvika koriander och alla alternativ var starka sådana. Haha. Men ändå, gott!

Denna tjej hade även bjudit med mig på ett event i Slottsskogen anordnat av Facebook-gruppen niotillfems brevvänner i Göteborg. Det är alltså bloggaren Sandra Beijers läsare som skapat ett litet nätverk här i Göteborg. Helt fantastiskt! 
Vi spelade tärningsleken.  Som går ut på att låta en tärning bestämma hur kvällen ska arta sig. Var i Slottsskogen ska vi sitta? Det blev först vid sälarna (så söta!). Vad ska vi leka? Vart ska vi gå sen? Hur ska vi gå dit? Gräsklippar-dansen, man drar igång sin gräsklippare och springer med armarna utsträckta framåt… Osv.

      

Vi satt flera timmar i skogen. Eller parken för den delen. Himla fint. Så goa tjejer allihopa!

Och sen promenerade vi till Järntorget och mot Andra lång.

 

Råkade sluta på en liten klubb som hade reggae-kväll. Var en minst sagt intressant upplevelse. 

Underbar lördag. På riktigt. Var så glad i hjärtat. 

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.