Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En dag ska jag bo mitt i stan. 

Vaknar 06.11. Och mår bra. Så på topp att min iPhonekamera fångar mig mitt i ett peacetecken. I världens skönaste säng, sängen hos mamma. 

  

Överväger att flytta in här på heltid. Kanske går man crazy av att flytta “hem” igen? Men jag går ärligt talat crazy av att bo ensam ute i vad som känns som världens ände. En vet ju ändå inte vad som händer i augusti. Och ska jag vara kvar här vill jag bo MITT I STAN. Kanske Sveriges svåraste stad att hitta bostad i, men underverk har ju inträffat förr. Generation Y NOT.

Sommaren ska tydligen göra entré i veckan. Tills dess passar jag på att gosa ner mig i de lite varmare klädesplaggen.

 

Alrighty kära medmänniskor. Ha en strålande måndag eller bara ta er igenom den, vilket som än passar bäst. Puss!

FÖLJ:

2 svar

  1. Gud vad jag svettas inombords när jag ser alla med vinterkläder på sig när det nästan är juli haha… Här är det 28-30 grader runt 5-6 om dagarna. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.