Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Väntan, framtiden och ovissheten.

Det här var jag och mamma igår när vi åkte in till stan, hon till jobbet och jag för att strosa runt och jobba på ett café. (null)
Och såhär såg jag ut. Har ju haft samma få klädesplagg i ett halvår nu så letade genom mammas garderob och hittade den här toppen! Idag hittade jag en blå klänning, ett plagg jag kanske aldrig skulle köpt själv men som liksom funkar. Hur som helst längtar jag efter att få flytta in i helgen, hämta alla mina lådor med kläder och packa upp dem! Det är alltid en fröjd att fynda bland sina egna kläder som man inte sett och haft på sig på en evighet. (null)

Var så extremt trött igår, jetlaggen från Finland ni vet….. :-) Men lockades med ut på en springtur då Mumin också gjorde det. Som att springa tillsammans fast ändå inte alls. Det var en tung springtur, kan det vara för att jag var så trött? Hur mycket påverkar sånt egentligen?

Grubblar annars lite idag över allt det där man aldrig vet. Den här labila lilla människan alltså. Kände mig så sjukt lugn och lycklig igår. Men idag känner jag mig mest stressad och nedstämd. Nåja, inget allvarligt, ni vet hur det är.

Tänkte det skulle hjälpa litegrann att åka in till stan i alla fall så sitter på bussen nu. Blondinbella är här och har ett parfymevent just nu, så kilar eventuellt förbi där. Hennes positiva energi kanske kan smitta av sig bara genom att passera förbi?

Hoppas ni har en fin torsdag!

FÖLJ:

9 svar

 1. Vad fina ni äär! O sadanna dagar har vi alla, da man bara inte är pa topp. O det är OK sa. För om man alltid var pa topp, hur skulle man da veta att uppskatta det?

  SV: I wien blir jag kvar! Min anställning är en tillsvidare-anställning o jag trivs hur bra som helst i stan; sa inga planer pa att röra pa mig i sikte ;-)

 2. Jetlag! haha! My clothes go in and out of storage, it’s always a treat to find stuff I’ve forgotten.
  Since I got back from the trip I’m still living out of the same carryon wheely case, it turns out all my winter clothes are in Scotland! And I lot my leg through a small whole in my jeans, they ended up in the bin so I’m down to just one pair of trousers and 1 skirt and tights! It’s a bit of a nightmare! I can’t wait to get down to Birmingham next week so I can go shopping!
  Hope the stress drifts away with the breeze xxxx
  ps, you look so like you mum, so cute! :)

  1. Hihi your comments always cheer me up sweet Rachel! Aaah yeah I can imagine. I’m gonna “go shopping” in all my boxes, it’s just as good. The stores have crazy sales at the moment though, I kind of like sales – you can find things sooo cheap. Is it the same over there?

   Have you been practising too much Finnish so you start forgetting the English?? And is that a saying, hope the stress drifts away with the breeze..??

   And oh thank you, we hear that a lot – I don’t mind and mum of course loves it ;)

   If you feel like taking a train up to Gothenburg you’re most welcome :)

 3. Jag har hittat till din blogg av en slump, en gång i tiden, men jag tycker om hur du skriver & hela bloggen i sig, så nu läser jag den dagligen!
  Keep up the good work :)

  1. Åh men vad kul, vad glad jag blir! Tack så mycket för de fina ord – de värmer verkligen. Vad kul att du gillar mumford&sons, jag ÄLSKAR dem! Såg dem på Nya Zeeland, gick till och med själv till konserten, haha.

   Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.