Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

00.51.

Hej puffisar. Det finns en god godis i Finland som heter suffeli puff – diggar namnet. Klockan är natt och jag är egentligen astrött. Men upp-och-ner som jag är så blir det såhär ibland. Tänkte dra min dag lite kort när jag ändå är vaken liksom…

Satte mig på da Matteo idag. Men det var kallt, långsamt wifi och få eluttag (samt hipster-invasion) så jag jobbade en timma, drack upp mitt lemon honey ginger-vatten och gick vidare.
Da Matteo Göteborg

Gick faktiskt in i butiken där Blondinbella och Pingis befann sig med sin nylanserade parfym. Har ju träffat Bella ett par gånger så misstänkte att hon skulle känna igen mig (hon har tro det eller ej ett rätt bra minne med vissa av sina faanzz). Men var så många teen girls där så jag lät dem få ta plats, tog ett sprut av Blonde bouquet, smög ut och vidare till nästa café.

Blondinbellas Parfym Göteborg
Vissa är skeptiska till kedjor men jag vill faktiskt ge massor av cred till espresso house, jäklar vad de har steppat upp de senaste åren! Det är ett helt nytt koncept. Där snackar vi dessutom snabbt wifi, eluttag överallt, mysiga (om än lite “mainstream”) caféer, goda teer och chailattes, trevlig personal och 10% rabatt om man betalar med appen (+ grymma erbjudanden tex bjöd de på en varm dryck). Tyvärr är jag dock inte sponsrad av dem – hehe – känner bara att de förtjänas att hyllas lite. Det kommer bli mitt nya favorit-café, I don't care what you people think! Eller är det bara jag som fått för mig att det är ocoolt att gilla kedjor? Oavsett vilken kedjan är? Deras bagels är förresten yumyum!

Åkte hem med mamma från stan. Åt gomiddag (de äter liksom alltid gomiddag medelåldersmänniskof ni vet, fusk!) Jobbade och slappade i några timmar för att 22.00 inse att HEPP ett träningspass nu vore på sin plats! Så så fick det bli. Ett småkallt (korrläser och ser detta ord, trött tjej, vad ska det stå? Småtungt kanske?) styrketest, armhävningar+situps+rygglyft+upphopp, max antal för varje övning under 1 minut vardera x 3. Pjuh. Slut efteråt. Det roligaste var när jag fick min klassiska rap-attack (jättecharmigt, ett men från Indien som kommer rätt sällan nuförtiden) och mamma var övertygad om att jag höll på att förvandlas till Hulken…. :-) hemmaträning styrketest
Var redan så trött innan. Men hjärnkapacitet fanns kvar ändå. Jobbade drygt en timma till från sängen. Bara det känns som ett big no no för harmonin, välmåendet och effektiviteten, haha. Konsultade med min bror lite angående bloggen (vi har bytt webbhotell men det märker ni nog inte av). Och sen kändes det som en asbra idé att blogga också? Aja. Kommer väl kollapsa av utmattning i morgon istället.

Puss!

FÖLJ:

6 svar

  1. Haha jag tycker också om Espresso House (och skäms lite över att säga det). Perfekt arbetsplats + väldigt god kaffe (och då bör tilläggas att jag är en kaffenörd).

    1. Oooh, vad SKÖNT att höra och kul att du också upplever det som att man inte riktigt “ska” gilla en kedja som Espresso House, haha! Men jag tycker det är skönt när man ska jobba att gå till ett ställe man vet fungerar liksom. Sen kan man ju hitta ett annat café som också är bra, men svårare när man är lite ny i staden :)

  2. I mellandagarna, när jag strosade runt kring Nordstan, valde jag bort EH just för att hitta något annat. Landade på Pour Bon på Korsgatan. Bra kaffe, trevlig personal och en övervåning jag inte upptäckte förrän jag skulle gå (men där jag ska sitta nästa gång). Wifi vet jag dock inte om de har.

    http://www.pourbon.se/lunch-cafe/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.