Jennifer sandström

En annorlunda lördag.

Idag är dagen med stort D. Det är en lördag och det är första lördagen jag vaknar upp i den stad som jag egentligen alltid viljat flytta till men faktiskt aldrig bott i. Staden som kommit att bli mitt andra hem men som inte förrän nu ska bli den stad jag ska tillbringa den kommande framtiden i. Som en faktisk invånare i staden. Staden är Göteborg och det är idag jag ska samla ihop mina saker hos mamma, alla lådor som stått i förvarning hos min moster och flytta in i den lägenhet jag ska hyra i 2:a hand (min brors lägenhet). Man kan säga att vi hade lite flyt där, han har precis köpt en ny lägenhet med sin flickvän och vi kommer bo grannar!

Och hörni det här är speciellt på så många sätt. Jag har inte bott i Sverige sedan våren 2013, men mina saker har jag inte haft samlade på ett och samma ställe sedan 2011. Sen så har jag inte bott själv på 1.5 år heller. Medan allt känns lite spännande (eller det känns väl egentligen tomt och konstigt innan man kommit in i det) så är det just att bo ensam som känns som den största utmaningen. Det är känns också ganska nyttigt att få lära sig. Bli lite självständig och trygg i sig själv, eller nåt. ‘

Börjar i alla fall dagen med gofrukost:

lördagsfrukost

Och våriga känslor. Ute håller himlen på att spricka upp och min väder-app har lovat strålande sol och några plusgrader!

våriga tulpaner

 

Igår gjorde vi förresten egna hamburgare till middag här hos mamma. Nomnom. Med mina ugnspotatisar. Knepet för goda ugnspotatisar är att torka bort så mycket vätska som möjligt, samt marinera dem någon timma i förväg i olja och kryddor (salt, något hett och timjan/rosmarin).

Ha en fin lördag! Och önska mig lycka till….

Puss!

FÖLJ:

6 svar

    1. Thank you dear <333 Trying to get used to this thought of staying in Sweden for a little longer time... :)

  1. Åh vad kul att du flyttat tillbaka till Sverige! Kan tänka mig att det känns lite lustigt i början men tänkt att du äntligen bor i din drömstad! Jag saknar sverige så mycket men ska hem och besöka nästa vecka och äta massa semlor :D De har ju inte det i Skottland! Puss fina Jennifer! <3

    1. Åh ja, det är väl så man får försöka tänka. Även om det känns som det känns just nu tror jag det kommer bli väldigt fint när det blir vår och så. Vart är hemma för dig i Sverige?? Jag minns inte om du sagt det innan :) Men vad kul i alla fall, och jag måste äta fler semlor!! Puss och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.