Jennifer sandström

vad mitt 2013 kommer att handla om

Jag har ett gäng nyårsmål som jag ska finslipa inför det nya året och skriva mer om. Jag är så himla pepp på det nya året och allt vad som komma skall. Jag har tre nyckelord som ska genomsyra mitt år; hälsa, ärlighet och karriär. Det klingar så fint i mina öron och det är precis vad jag vill att mitt år ska innebära! De finns även med i mina mål som allihopa i grund och botten handlar om utveckling och välmående, allt för mitt eget (och i slutändan även andras) bästa! Ska ni sätta upp några nyårsmål? 

Såhär firade jag in 2012, med härliga vänner i New York City!
Jösses vad mörkhårig jag var, det var senaste gången jag färgade mitt hår. Nu är det så naturligt och solblekt det bara kan bli. Och det duger ju det också.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.