Jennifer sandström

vackra bilder i juletid, lyxfrukost hos bästis och mys i Kåkstan

De här bilderna gör mig så lycklig och alldeles varm i hjärtat. Dels för att jag äntligen äntligen äntligen fått ta vackra bilder med min älskade systemkamera och dels för att julen här är så jävla mysig. Se så fint bara. Ronken dukade upp denna frukost i morse, hon är en stjärna hon. Och senare åkte vi till Kåkstan i Malmberget och det är som att tas tillbaka hundra år eller så. Där kan man fika, kika i mysiga små butiker som säljer juliga saker, åka med häst och släde och träffa tomten.

Dan före dopparedan är det. Och i kväll ska jag, mamma och mormor spela bingolotto. Jag blev så himla sugen på det och de tyckte också det var en bra idé. Att mysa och ta det lugnt är ungefär allt jag vill göra nu, glöm fest och glöm allt annat för ett tag.

OCH TITTA VAD FINA BILDER!!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.