Jennifer sandström

Ute på landet.

Jag får så många blandade känslor när jag kommer till Sverige. På Arlanda pirrade det till av att se alla välkända symboler som man aldrig annars tänker på men som väl hemma man inser att det är Sverige och det är så hemma liksom. Jag ville bara smälta ihop till en pöl och bli ett med typ Pressbyrån. För det är så himla skönt på många sätt. Även om Finland är nästan som Sverige så fungerar allting annorlunda? I alla fall när man kommer in på de små detaljerna.

Men sen så kommer jag tillbaka till de känslorna som tycker att det är skönt att inte vara en del av det sjävklara, av Sverige. Skönt att inte omge sig av svenskar. Vet inte varför? Dessutom tycker jag att alla ser likadana ut här, inte bara på kläder alltså utan i ansiktena liksom. 

Oh well. I Göteborg syntes inte ett spår av hösten. Inte alls.

  
Åkte ut på landet och hem till Julia! Sötaste bloggkompisen i världshistorien. Vi handlade mat för kvällen och tog det bara lugnt och så sov jag över där. Lite läskigt i ett hus ute på landet. Jag har alltid drömt om att bo så, men jag vet inte om jag är tillräckligt modig för det?? Haha… Inte än. Tackolov hade jag ju Julia! :-) 

Nr 1 bästa med Sverige:

 Finlands lösgodis är bara inte lika gott??
Nr 2 bästa med Sverige: 

 

Tacos! Kan jag visserligen äta när som helst i Finland också – men vi lagar aldrig det??

Nu är vi påväg mot Bokmässan!

FÖLJ:

5 svar

 1. Det första jag gör när jag klivit av planet på Arlanda är alltid att gå till Pressbyrån och köpa lösviktgodis <3 Känns som om man skulle bli miljonär om man kunde lansera detta på riktigt till resten av världen.

 2. Och du är den sötaste bloggaren i världen! Blir så glad när jag träffar dig, kommer leva på denna helgen länge.
  <3

  PS hus på landet är inte läskigt till slut. Man vänjer sig vid vinden som slår mot huset OCH då finns det inget bättre!

   1. I mitt hus finns det bara snälla spöken. Man får bli vän med de så tar de hand om en :)

    <3 tack. Detsamma! Önskar du bodde närmare. Berättade för "drömkillen" idag att jag kommer till Helsingfors. Så vi får nog träffa honom :) kolla helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.