Jennifer sandström

Utan jobb men full med kärlek.

Här sitter jag, en lördag, på ett café i Kochi i Indien. Jag har inte längre något jobb men fick däremot precis ett mail om en intervju för en annan spännande grej.

Igår firade vi mitt avslut av ett kapitel i Fort Kochi med middag och många trevliga samtalsämnen och skratt. Mina tyska vänner Judith och Moritz är verkligen stjärnor! Så glad att jag har dem här i Indien.

Moritz utanför Lighthouse-restaurangen som är himla mysig. Precis vid vattnet och så lugnt. Vi sa att det kändes som att vi inte var i Indien och det är en rätt avslappnade känsla.20131214-175114.jpg

Annars så är det, som ni kanske förstått nu, min pojkvän(!) jag spenderar mestadels av min tid med. Det känns så konstigt och underbart att kunna prata om det här med er nu. Han åkte bort i veckan och skulle komma hem idag – men igår kväll när jag stod och tvättade ansiktet hörde jag hur Judith och Moritz plötsligt pratade med någon. Jag tittade upp och blev så chockad när han stod där! Tvättade snabbt klart ansiktet och kastade mig över honom. Jag är så löjligt nykär och det känns ju så galet att man knappt klarar två nätter utan varandra men planerar att bo på olika kontinenter. Livet alltså, vem bestämde att det skulle vara såhär?

Idag gick vi alla fyra till Lulu Mall Cinemas och såg Frozen. Den nya animerade Disney(?)filmen. Så HIMLA bra! Jäklar jag var helt extas – älskade den! Ni måste se den :-)

Och trots att allt är som det är just nu känner jag på något märkligt sätt ett sorts lugn inombords. Det är väl bra, antar jag.

FÖLJ:

Ett svar

  1. Åh! Kärlek är så himla fint! :’) Blir helt lycklig av att läsa att du är sådär chock-kär som man ska vara när man är kär och har träffat helt helt rätt!

    Är helt övertygad om att du tagit rätt beslut och att du kommer att hamna precis där det är meningen att du ska! Det är så kul att läsa om ngn som faktiskt följer sin egen magkänsla och inte gör det “alla andra tycker att man borde”.

    You go girl!
    Din blogg är såå himla bra! Njut ordentligt av kärleken och lycka till med allt fina du!!!
    Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.