Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Nu kommer alla hemligheterna på en och samma gång.

1, X eller 2 – vilket ni än gissade så hade ni rätt. Idag gör jag min sista dag på mitt internship (1), ni ser mitt “certificate” här nedan. Jag är så himla kär i mannen på första bilden (X). Och mitt i allt det här, så finns även en hembiljett bokad (2).

Det är alltså en hel del som rört sig i mitt huvud på senaste tiden. Har ni märkt det, eller känt av det? Det är alltid så spännande att höra vad ni lyckats läsa mellan raderna och inte. Vi får väl ta och gå igenom allting allt eftersom, men nu vet ni i alla fall hur läget ser ut, här i det indiska äventyret.

kärleksparinternship20131213-155144.jpg

Att ta alla dessa beslut, det är inte alltid så enkelt.
Just nu känns det både skönt och skräckinjagande. 

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.