Jennifer sandström

Make all mistakes you can.

Would you like me to give you a formula for success?

It's quite simple really… Double your rate of failure. You are thinking of failure as the enemy of success, but it isn't at all.

You can be discouraged by failure, or you can learn from it. So go ahead and make mistakes. Make all you can. Because that's where you will find success.

– Thomas J. Watson

Egentligen gillar jag inte att kalla det för ‘misslyckande'. Jag gillar inte att se på det sättet på världen. Jag tycker även att det är helt orimligt att ångra saker. Jag misslyckas inte och jag gör inte saker jag ångrar. Däremot gillar jag citatet ovan! Och om jag får se världen på det sättet, ja då är jag okej med att kalla vad-det-nu-än-är-jag-gör för ett misslyckande.

Ta situationen om mig och Indien just nu. Min plan och mitt mål var att stanna här till maj, men jag har insett att det inte passar mig och bestämt mig för att åka hem. Rent krasst skulle man kunna se det som ett misslyckande – eller hur? Samtidigt är även det helt oresonligt att kalla för misslyckande. Vi testar nya saker, provar på något vi aldrig gjort förut – och om vi inte trivs, så kan vi välja att göra något annat.

Jag vet att det här var ett starkt beslut av mig lika väl som jag vet att det är rätt beslut. Mina föräldrar var noga med att jag skulle veta att det inte finns någon prestige i om jag skulle välja att åka hem tidigare.

Och med så många platser det finns att bo på – hur kan man nöja sig på en plats där man inte trivs?

20131216-174751.jpg
Jennifer någon dag innan avfärd mot Indien. Inte visste hon vilket äventyr hon skulle möta. Vilka tuffa stunder och vilka maximala höjder av lycka hon skulle uppleva. Och aldrig hade hon kunnat tro att hon skulle hitta kärleken – tänk om det var anledning till att hon fördes hit?

FÖLJ:

7 svar

 1. Tycker verkligen inte du ska känna dig misslyckad! Ett halvår i Indien är grymt och med livet fullt av möjligheter, varför kasta bort det på något som man egentligen inte vill göra med hela hjärtat när det finns miljarder andra grejer?!

 2. Sv; Jag som tycker det verkar som att du hänger på modevisningar för jämnan ;) Men ja, jag fattar, det är lite skillnad kan jag tänka mig :)

 3. Åh så klok tjej du är!! :)

  Vore roligt att höra mer om din kärlekssaga.

  Och jag hittade ju dig via Elaine… jag kan nog skrota tankarna på ett distansförhållande. Jävla killar..hur många grodor ska man pussa??? (Och varför är jag en romantiker vars hjärta snabbt börjar banka???)

  1. Åhh kan inte sova, hatar denna insomnia!

   Hur skulle du göra i en liknande situation..du har varit på två dejter med en trevlig kille. Dejt ett föreslog han (en kort dejt som du själv avslutade) och dejt två föreslog du (men han blev glad, han hade tolkat dejt ett som ett avvisande) och ni hade det toppen på dejterna. Hörde av mig för stt önska en bra dag när en dag var tuff för honom – han skickade ett gulligt sms tillbaka… och nu, ingenting.

   Till saken hör att jag kan verka kall när man är med mig, för jag är rädd för att visa mig sårbar. Och ham är tvärtom, men däremot verkar han väldigt blyg.

   Ska jag tänka att han hör avsig om jan är iintresserad eller ska jag ta kontakt IGEN? Till saken hör att vi ses då och då pp vår arbetsplats, mem där är det en stel yrkesmässig relation som gäller (ocj det kan gå veckor mellan att vi ses).

   Fan, önskar han kunde höra av sig!!! Vill inte vara tjejen som får svälja stoltheten igen ttp…

  2. Tack Johanna – vad gullig du är! Jag är också en romantiker som faller rätt så snabbt, men det finns en charm i det också. Jag tycker det är fint att våga ha ett öppet hjärta. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.