Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Update från livet med heltidsjobb.

Hallåå! Shit är helt slut i huvudet. Hade massor som jag ville skriva igår men inte riktigt tid eller ork. Att ha heltidsjobb är verkligen en helt ny grej. Och så ska det så ut resten av livet?? I guess so. Jag läser en bok just nu där svenskan blandas med engelska uttryck som ungdomarna på 15 år använder sig av, sjukt intressant att ta med sådant i en bok tycker jag, och känner igen mig.

Har dessutom jobbat med mitt “gamla” jobb lite på kvällarna nu, så då blir det ju extra mycket. På mitt nya jobb känns det i alla fall bra såhär långt. Om en och en halv vecka ska vi till Stockholm och vara där hela veckan jag och min kollega. Jag hoppas på att min Mumin kommer och träffar mig då, samt att jag hinner dejta alla andra vänner jag har där! Ser alltså, förutom jobbet, fram emot det väldigt mycket! Helgen en vecka senare kommer min pojkvän hit, iiih, och måndagen därpå ska hela veckans spenderas med jobb i Malmö och avslutas med en helg där med mitt bästisgäng! Känns som att allting lyckats klicka och klaffa förvånansvärt bra! Och plötsligt kommer det liksom vara Valborg och det är VÅR! Låter antalet utropstecken på rad här betona hur kul det känns!

Och så en bild från idag:
(null)
Vi har ett problem. Eller jag har. Vinterkläder och vinterskor och kläder överhuvudtaget. Älskar ju mina timbis men min stiligare vinterjacka älskar inte dem. Och mina jeans älskar inte längre mina ben. Vill alltså att det ska bli vår så jag kan trippa runt i kjol och sommarskor och ingen jacka alls (optimistiskt? Kommer nog behöva införskaffa en vårjacka….) Alternativt motta en sponsring av ett par riktigt slimmade jeans. Gärna Levis men allt annat går också bra.

Hehe.

Nu ska jag hem och placera mig i soffan. Inte van att snitta 6.5 h sömn. Undrar vad jag ska bjuda mig själv på för middag idag? Bananpannkaka som igår? Eller knäckebröd som de tidigare dagarna? Spännande valmöjligheter där… :-)

FÖLJ:

7 svar

    1. Jaa jo, då var det fest! Har varit en Valborg i Lund faktiskt. Blir nog lugnare i år känner jag på mig ;)

    1. Tack!! Haha ja det fungerar kanske men tycker jag blir så kort i den här jackan tror jag så det passar bättre med boots som har lite klack. Fast det kanske bara är jag…

  1. haha! precis sån känsla har jag också haft sen jag, för ett halvår sen, började jobba heltid på riktigt! har jobbat några månader heltid nu och då under tiden jag gick i skola, men det är inte samma sak eftersom man vet att man ska tillbaka till skolan. :)

    det är nu vi är vuxna ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.