Jennifer sandström

God morgon från spårvagnen.

God morgon tröttmössor! Jag är ingen tröttmössa idag! Nyckeln till att vakna och vilja kvittra som en lärka kl 6.20 är alltså att somna 8 timmar innan det. Och det lyckades jag med igår. Måste på något sätt försöka få in det till en självklarhet, en rutin. 9.30 – bums i säng!

God morgon spegeln!
(null)
Kjol dagen till ära, det är ju egentligen min signaturoutfit. Kjolväder? Nja, det behöver det inte vara. Min väderapp visar för övrigt helt olika väder för där jag bor och själva “Göteborg”. Idag hade jag +5 medan “Göteborg” hade -4? Tropiska ghettot ❤️
(null)
Hoppade även över mascaran i morse. Skönhetssömn kommer man långt på! Som om nu skönhet är det viktigaste här i världen, det är det ju inte. Men ibland kan man undra…

Spårvagnarna jag åker med på mornarna är ofta av den gamla sorten. Lite charmiga. Känns som att kastas några år bakåt i tiden och sådant är ju alltid mysigt.
(null)
Blir lika förvånad varje dag vi kör in i stan och ja ba hoppsan, Göteborg – BOR jag HÄR? Och så hoppar jag av vid Brunnsparken, sicksackar fram mellan alla människor, passerar NK och kliver in på STS-kontoret som ligger i samma byggnad. Jag ser butikerna som försöker locka mig varje gång jag går till vårt kök. Det får mig på något sätt att vilja gå dit ännu mindre. Bra grej!

Hörni, ha en skön torsdag!

(null)
På bron som skiljer min ö från staden. Tror jag?

FÖLJ:

4 svar

  1. Lyxigt att få jobba mitt i stan. Själv måste man ta sig till ut flygplatsen ;) och 6.20 låter som en dröm för en som började 5.00 i morse. Det händer dock bara några gånger i månaden så är ju skillnad mot att gå upp tidigt varje dag. Får vara tacksam att våra föreläsningar i alla fall börjar på anständiga tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.