Jennifer sandström

Hoppsan.

Redan fredag? Tycker knappt jag hinner tänka så har måndag blivit tisdag och plötsligt fredag. Och sanningen är att jag inte hinner tänka så mycket, inte grubbla i alla fall – och det är väldigt hälsosamt för de flesta människor tror jag. När man är ensam, hemma, så hinner man grubbla alldeles för mycket även om man jobbar eller pluggar. Kan göra vem som helst lite knäpp. Mig i alla fall.

Det har varit en bra vecka. Jag har jobbat, varit hos tandläkaren och ett annat ärende, tränat två dagar på gym och mitt hem ser inte särskilt kaosartat ut (så som det annars lätt blir när man inte har riktigt tid). Har väl prioriterat bort det här med “mat”, vi får ta det nästa vecka. Men det här med gymmet… Tog en gratis vecka på Nordic Wellness, och det tycker jag är asbra att de har! För då kan man till exempel inse att nej gud, här vill jag inte träna!

Så kände jag inne på Nordic Wellness på Drottninggatan mitt i stan. Ungefär såhär ser det ut:
(null)(null)
Det är säkert jättebra om man är en lite mysig person som gillar att liksom behöva smeka sin kropp mot någon annans för att ta sig fram till de olika maskinerna och vikterna. Eller om man tycker det är en del av gymupplevelsen att behöva köa till maskinerna. Fine, det finns uppenbarligen de som inte bryr sig. Men jag gör. Jag vill ha space och kunna hoppa från maskin till maskin utan att behöva vänta allt för länge. Dessutom var det så kvavt och klaustrofobiskt med den lilla lokalen där de tryckt in så mycket som möjligt. Däremot hade de tre rum för grupp-pass, kanske de satsat mer på det?

Har spanat på fitness 24/7 som finns ett på Hisingen och även Friskis som ser ut att ha gigantiska lokaler. Det skulle nog vara mer passande för mig. I helgen står dock löpning på mitt träningsschema, i ghettot får man passa på att springa när det är ljust…

Hursomhelst. Påväg till jobbet nu! Ikväll ska jag träffa en kompis jag pluggade med i Jönköping som också bor här nu. Och har inte inplanerat mycket i helgen i övrigt – ska hjälpa min kusin med lite skolarbete, haha. Men kan vara behövligt med en lugn helg för de tre kommande kommer bli fullt upp.

Vad ska ni göra? Något trevligt? PUSS!

FÖLJ:

14 svar

 1. Godmorgon!

  Jag tränar ju på Nordic Wellness och håller helt med om gym avdelningen på Drottninggatan. Hemsk! Och omklädningsrummet är så klaustrofobiskt så jag vill knappt gå in där. Däremot kan jag säga att gymmet på Lindholmen och Backaplan är mycket mycket bättre. Mycket mer plats och på Lindholmen är det väldigt högt i tak. Jag går på ett RPM pass på Drottninggatan, måndagar 17.30 som är det bästa!! Men det är det enda. Ha en fin helg!

  1. Åh se där – skönt att höra, då är det inte bara jag som är kräsen ;) funderar på något där vid Backaplan nu, vi får se vilket det blir – får bli när jag är hemma efter lite resor!

 2. Kan inget om gymmen i Gbg men här i stan är det iaf ganska lagom med folk på Friskis.

  Håller med om att veckorna går fort! Jättefort!

  Mitt tips när det gäller mat: testa nån av matkassarna som kommer hem! Jag gillar Middagsfrid bäst men Linas Matkasse är åxå okej. Jag är som du o har stora tendenser att börja slarva med maten. Men när jag var singel bestämde jag att jag inte får slarva, det är så stor del av att må bra att man äter vettigt. En tredagarskasse räcker nästan två veckor när man är ensam. Man behöver alltså på 14 dagar laga ordentlig mat 3 gånger. Överkomligt. Däremot får man inte vara så kräsen förstås, man måste ju äta de råvaror man får, även om man inte behöver följa recepten slaviskt.

  För mig är det värt det, både i pengar, tid och matglädje.

  1. Alltså så smart Åsa, jag har faktiskt funderat på det! När jag är hemma från alla resor som blir nu framöver tror jag att jag ska testa det :-) får hitta någon som har en kampanj och erbjuder lite rabatt så blir det ännu mer prisvärt ;)

  1. Kul att höra, det ligger som sagt ett bra till här påväg hem för mig så funderar på att besöka det – de har kanske också något prova på-pass man får göra??

 3. Provat de flesta gym i stan och har nu det bästa enligt mig – SATS Torpavallen :)

  I helgen skulle jag mysa med en liten kille och passa honom, men åkte hem sjuk från jobbet idag :( Attans, jag som har Rondo-show och bio inbokat i helgen… blir nog att ligga hemma :(

 4. Hör av dig på fb om du vill ta en fika eller liknande på söndag. Jag ska se Wild på bio idag och sen jobba lite lördag och plugga resten av helgen. Spexigt värre ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.