Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fika och pannkakor.

God morgon bloggisar. Skönt med lite helgledigt från bloggen. Eller såhär, helg-ledigt från att blogga men samtidigt tid för att läsa ikapp bloggarna som jag inte alls hunnit kika på under veckan. Har varit lite stressad, for no reason, men man blir lite såhär herregud nu är det helg måste hinna göra detta och detta innan veckan börjar igen! Och det enda jag egentligen “måste hinna” är att laga 4-5 matlådor för veckans luncher…. Vilket inte tar en hel dag liksom. Så borde ta ett chillpill och njuta av det här livet.

Och njuter det gör jag också. I fredags blev jag introducerad för en tradition på kontoret – tamdadam: FREDAGSFIKA! Toppen tänkte jag, fika tackar man ju inte nej till. Dessutom bryggs det bryggkaffe istället för maskinkaffe som tydligen är lite extra lyx, så jag unnade mig en liten kopp (även om inte Indien-magen uppskattar det jättemycket…)

(null)

Det här är i vårt lunchrum som kallas Ljusgården, känner hela tiden för att kalla det Lustgården (det kallade ett par kompisar när vi pluggade sitt lilla kollektiv för, hehe). 

Efter jobbet på fredag mötte jag upp en annan kompis jag pluggade med i Jönköping, Stina. Som också bor här i Göteborg numera. Vi hade inte setts sedan vi tog examen 2013 så det var väldigt roligt. Ni vet de här människorna som är fyllda av energi och verkligen utstrålar det? Exakt sån är Stina och det tycker jag är så härligt! Vi tog i alla fall en liten afterwork och jag fick dumplings som jag cravat efter rätt länge, och ett glas rött!

Fredagsnatten bestämde jag mig för att sova hemma hos min moster och kusiner som bor lite utanför stan. Alltid väldigt mysigt att komma dit, som en liten extrafamilj. Och det är hur fantastiskt som helst att få bo nära några av sina nära och kära.

På morgonen möttes jag av min “lilla” 11-åriga kusin som stod och kockade i köket. Han är så go, bakade hallonkaka på fredagen och så amerikanska pannkakor till frukost.

(null)(null)

Mitt ärende hemma hos dem var också att hjälpa större 15-åriga kusinen med lite läxor. Rätt rolig uppgift, de skulle skriva ett reportage och han hade valt att skriva om Indien och Nya Zeeland – så där passade ju min kunskap in! Drog även med min moster på en liten lättare springtur.

Kände för att ta det väldigt lugnt den här helgen, men kände inte för att vara ensam hemma. Sååå åkte hem till mamma och fick både mat och husrum där. Somnade kl 23 igår…. Haha. Nu ska vi ta en liten promenad, sedan ska jag hem, handla och fixa de där matlådorna och senare fika med en kompis i stan och eventuellt gymma lite!

Hoppas ni haft en skön helg också!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.