Jennifer sandström

Under vår gran.

Alltså jag är för exalterad för att kunna sova! Idag gick jag verkligen lös på julklappsköp. Jag har aldrig tidigare haft en ekonomi som kunnat tillåta utsvävningar för till exempel julklappar. Fanns inte på kartan som student. Och detta insåg jag idag.  Var påväg till gymmet men fastnade i Tapiola-centrum. Dessutom blev jag påmind om hur mycket jag älskar att få ge andra något och göra någon annan glad. Det sitter ju inte egentligen i det där materiella.

Såhär ser det ut under vår gran nu!! 

 

Mumin kom nämligen också hem med ett par klappar idag. Åh, vilken lycka. Mest exalterad är jag över att få se han öppna sina julklappar. Jag har köpt 3 saker, i tre helt olika prisklasser. För att jag kan! Och vill! Och för att han är värd det! Resten är till hans familj :-)

 

Det var längesen jag hade en sån här gran några dagar innan julafton. Barnet i mig gillar det. Massor!

Jag skulle vilja ge mig själv en julklapp också, tror det får bli på rean efter jul. Eller möjligtvis ett par skridskor i morgon!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.