Stunder av hemlängtan.

IMG_6461

Jag kan ärligt säga att jag inte trodde det skulle komma en dag då jag faktiskt skulle sakna snön så mycket som jag gör i detta ögonblick. Det räcker med att se en vintervackert bild för att hela jag ska känna vad sjutton gör jag här? Snön är så vacker och lekfull. Romantisk och mysterisk. Den kan vara fantastisk motion, gör vintermörkret något ljusare och höjer mysfaktorn under julen. Den bidrar faktiskt till alla mina julkänslor och det är därför den känns extra saknad just nu.

Jag tänker på Gällivare och jag gör det lika romantiserat som med alla mina minnen. Och den här känslan brukar bara och endast infinna sig under påsken, för då är vintern i Gällivare som vackrast. Men redan nu alltså? Var ska detta sluta?

Pappa, jag önskar mig en Gällivare-resa i julklapp. Måste stilla denna hemlängtan.

IMG_6521

December i Gällivare 2012. 

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. 22 december, 2015 / 21:47

  Befinner mig i Thailand och kan förstå dina längtan. Vit jul i Sverige är inte fel.

  • jennifer
   Författare
   28 december, 2015 / 08:09

   Kan förstå din längtan också… Har firat en jul i Indien och det var väldigt annorlunda men också härligt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?