Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Safety first.

Måndag, yeye! Pepp på kort vecka. Det har varit helt sanslöst milt väder ute igår och idag. Skönt, eller hur? Men jag tänker på förra julen och minns at vi hade snö här då och hur fint det var att på julafton kunna gå ut i snön och hugga ner en julgran! Übermysigt.

Får väl njuta av att kunna cykla istället… Det gjorde jag idag till jobbet nämligen! Har haft en cyckelpaus pga vädret. Det har regnat och dessutom bara blivit mörkare och mörkare – så inte vågat cykla eftersom jag inte “orkat” installera lampan jag köpte med cykeln i höstas.

Så när jag väl skulle installera den i helgen med hjälp av boyfriend så fungerar den inte ens! Men då kom jag på vad min kollega sagt att hon cyklar med pannlampa, så TADA!

 
Safety first var det ja. Skönhet alltid i andra hand.

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag kör likadant, men även med reflexväst vid längre sträckor. Sen en eller två reflexer på benen också. Man kan intr vara nog försiktig när man ska ut i trafiken:)

    1. Jag har ingen reflex och känner mig hemsk! MÅSTE verkligen införskaffa det snarast! Har en reflexväst hemma som jag haft om jag springer på kvällarna, men inte blivit så mycket springande nu :)

  2. Men du är ju űbersnygg även i en cykelhjälm. Nu i jul ska jag ta mig tid att skriva en lång kommentar till dig, om hur bra du är, för jag har totalt fastnat för din blogg och älskar den! Men som sagt så kommer det senare;) ville bara säga att du är så himla vacker, till och med med en hjälm på huvudet :)

    1. Men vilken komplimang att få vakna upp till en tisdagmorgon! Inte varje dag man får det :) Tack Elisa, du är ju fööör gullig! Du har inte kommenterat här tidigare va? :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.