Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Min pojkvän svarar på frågor.

En lista med massor av frågor som min pojkvän får svara på. Listan kallas även för The Boyfriend Tag, 30 frågor om oss men främst om mig och jag har delat upp det i 2 inlägg pga. långt.

Mumin, som han kallas här på bloggen min pojkvän, är överlag väldigt osynlig på sociala medier (vi är som natt och dag på det området) och det är därför jag inte exponerar honom så mycket på bloggen. Blev alltså lite förvånad och glad när han ställde upp på dessa frågor som för övrigt visade sig vara en rolig sak att göra med sin pojk- eller flickvän!

Frågorna i fetstilt, hans svar på engelska och mina kommentarer på svenska.

1. Var kysstes ni för första gången och hur var det?

What if I don't remember? *tittar på honom* That was in Germany. Och hur var det? Exciting.

IMG_7754

Den här bilden togs samma dag som vår första “kyss”. We had no idea just då, en vanlig eftermiddagskaffe i solen, hans röda converse till höger om mig.

2. Hon sitter framför tv:n. Vad tittar hon på?

You know, paradise hotel. *Jag tittar på honom som om det inte är rätt svar* Jag tittar ju aldrig det på själva tv:n? But it's the same. What's the right answer? Mitt svar skulle vara: det som DU har valt eftersom jag själv aldrig slår på tv:n. Hehe…

3. Nämn en maträtt hon inte gillar.

She does not like…  I would have said that herb (koriander), but if it needs to be a “dish”… McDonalds.

4. Ni ska gå ut och äta och dricka. Vad beställer hon?

I think you're changing quite often, not that clear… Well quite often when you think about it you actually order burger. Och när jag inte gör det byter jag med din burgare (hände sist vi var på restaurang). Burgare är helt enkelt ett säkert val!

And water. Om alkohol? Beer!

öl

Tyskland lärde mig dricka alldeles för mycket öl. Här var vi lite lätt nyförälskade och på vår första roadtrip genom södra Tyskland, Schweiz, Österrike och Liechtenstein där även bilden ovan är tagen, en öl medan vi letade hotell för natten.

5. Vilken skostorlek har hon?

37. Korrekt! 

Han klappar jämt på mina fötter och säger hur små och söta de är.

6. Om hon hade samlat på något, vad hade det varit?

You would probably collect…books!

7. Vad skulle hon kunna äta varje dag?

What would you say? Candy and burger? Haha okej, inte SÅ förtjust i hamburgare… No, I know – Candy king pick and mix! That's what most Swedish girls are like. Baserat på den enda svenska tjejen han spenderat tid med? ;)

Oh wait, tacos! Korrekt igen.

8. Hurudan musik lyssnar hon helst på?

Do you want band? Mumford and sons… But also quite mixed, like new things.

mumford and sons

Spotify bekräftar det, min mest lyssnade artist 2015.

9. Vilken är hennes sämsta egenskap?

Maybe… stubborness! It's little annoying.

10. Vem är hennes bästa vän/vänner?

Emmas! Säger han och ler. Han vet hur mycket mina Emmas och co. betyder för mig :)

bästa vänner

11. Nämn något du brukar göra som hon inte tycker om.

Watch tv… Men inte tycker jag inte om det? Well, I think I watch tv quite a lot and many times you'd wish to  do something else. Hm, ja kanske ibland…

12. Tränar hon? Vilken sport i så fall?

We go to gym together! *happy face*

Yes, och det är något av bland det bästa jag, eller vi, vet!

13. Vad kan hon hålla på med i flera timmar?

Blog…!

Säger han ett leende dock, han supportar tackolov mitt bloggande.

14. Har hon någon unik talang?

*Funderar länge* You're unique talent.. *säger något som jag inte vill nämna här, haha*

Then I don't know – do you have one? Jag tror inte jag har någon unik talang faktiskt. Well, you're unique as a person!

*Vi går vidare till nästa fråga när han plötsligt kommer på…*

Actually, you have an unique talent in finding a job… I think it's quite cool. Och det kanske stämmer. Jag har fått nästan alla jobb jag sökt (alltså intervjuats för). Kan minnas 4 intervjuer jag gjort där jag inte fått jobbet, 3 av dem var över Skype för ett år sedan och den 3 fick jag ändå det andra jobbet som skulle valt ändå (mitt nuvarande).

Okay hit me next one! Är det kul? Yes but would have been easier if you had played tennis for 20 years or something that would be a simple answer for a unique talent, this is tricky.

15. Vad är/var hennes favoritämne i skolan?

I honestly have no idea but I could guess… Your favorite subject at school… *Funderar* You've never mentioned this? Men du vet att jag hade bra betyg i nästan alla ämnen? Yea but that doesn't help! Sant. Men du vet mitt värsta ämne? Uhm… Art! Det får duga.

Jag hade nog inte ens ett favoritämne, var bra på matte, gillade nog att skriva berättelser på svenskan. Mamma har du någon aning kanske? Mammor brukar ju veta det mesta.

pojkvän

Tack för tålamodet Mumin! Resten kommer upp senare i veckan.

Läs Min pojkvän svarar på frågor del 2

FÖLJ:

4 svar

 1. Roligt att göra tillsammans kan jag tänka mig :) eftersom inlägget var svengelskt.. hur går det med finskan och har du hittat någon bra bok/kurs? Min sambo har plötsligt bestämt att han MÅSTE lära sig finska NU och tror inte han använder böckerna jag hittat, så om du kanske vet npgot online? Kram!

  1. Kul att du frågar! I januari börjar jag min finska kurs via Aalto Universitet – de öppna universitet som erbjuder kurser under ca 2 månader för endast 30€. I övrigt har jag inte pluggat så mycket, säger något ord här och där, köpt två finska tidningar som jag bläddrar i med Mumin ibland. Men idag gjorde vi något revolutionerande: prata bara svenska och finska hela dagen!! Vilket såklart resulterar i att vi pratar mest svenska – men det är bra träning för honom i alla fall ;) Det har gått förvånansvärt bra.
   De sidor jag fått rekommenderat är dock några jag har sparade som han kanske kan kolla på: http://randomfinnishlesson.blogspot.fi/ och https://quizlet.com/RandomFinnishLesson
   Sen den här youtubaren: https://www.youtube.com/watch?v=DOaq7kV77Xo&feature=youtube_gdata_player Suomen mestari: http://suomenmestari.fi/aanitteet/suomen-mestari-1/ och slutligen denna: http://thefinnishteacher.weebly.com/
   Kram! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.