Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fjärde advent.

Hej på dig söndag och fjärde advent. Vet inte varför men var så himla trött och sov jättelänge idag. Skönt visserligen, men känslan av att “dagen bara försvinner” är lite obehaglig. Ska träna och gå in till Tapiola centrum och kika på ett par julklappar. Sen ikväll skulle jag vilja baka den där saffranskakan som jag smakade på förra helgen hos moster.

Låter väl som helt ok söndagsplaner i “min ensamhet”. Känner mig inte lika ensam idag. Livet är ju vad vi gör det till ni vet, jag har det så himla fint och älskar ju att göra precis det här till exempel, inte så mycket och inget speciellt. Skulle dock vilja julmysa och tända ett fjärde ljus på adventsljusstaken idag, men vi har ingen sådan. Så jag nöjer mig med vårt i övriga julmysiga hem. Och saffranskake-baket får väl duga som julmys, vill egentligen baka pepparkakor pga roligt att göra – men egentligen inte jättegott? Hmm, kanske ska fråga Mumin om vi inte kan göra ett pepparkakshus…

IMG_8876IMG_8875IMG_8880

Tycker ett hem ska ha många ljuskällor! Det blir så mycket härligare då. Belysningen i ett rum kan verkligen förhöja eller dra ner stämningen och känslan. Och det bästa med denna mörka vintern är alla värmeljus man får tända med gott samvete.

Puss och kram på er, hoppas ni har en fin fjärdeadvent. Hur julmyser ni idag?

FÖLJ:

2 svar

  1. Min facebook påminde mig om en pepparkaksborg vi uppenbarligen byggde för sex år sen! Det är kul att bygga pepparkakshus.

    Jag tycker iofs att pepparkakor är hemskt gott att äta åxå. Du får väl introducera mumin till det svenska med blåmögelost på peppisarna!

    1. Joo, men visst äts blåmögelosten här i Finland också om jag förstått det rätt? Och jaa jag har också sett en hel del coola pepparkakshus på sociala medier, jag är glad om jag lyckas få ihop ett sådant som har färdiga plattor ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.