Jennifer sandström

Att cykla i december & Netflix.

Well Hello winter. Eller inte. Idag var dock en så vacker dag att jag inte direkt klagar. Sol och några plusgrader, världens höstväder med andra ord och perfekt för att cykla! Så vi cyklade till ett shoppingcenter, fixade ett bankkort till mig, klippte mig, drack kaffe och handlade middag. Visst känns det magiskt för en född-och-uppvuxen-norrlänning att såhär dagen innan fjärde advent kunna hoppa på en cykel i STRUMPBYXOR utan att frysa benen av sig. Fantastiskt skulle man kunna beskriva det som, om inte faktum vore att jag faktiskt har hem- slash snölängtan. Mer om det en annan dag.

*föreställ er en bild på den soliga dagen och jag som lyckligt cyklar i min mörkblåa ulliga jacka, stora tjocka halsduken och hjälmen på huvudet – en bild som aldrig togs pga är svårt att försöka ta bilder samtidigt som man cyklar med handskar och så*

Till middag blev det något oxfilé-liknande med klyftisar/ungsmorötter och rödvinssås. Sen gick Mumin med på att se en film med mig – alltid lika lycklig när det händer. Vi såg på 12 dates of Christmas och ingen av oss gillade inte riktigt skådisen Amy Smart men filmen var något spännande och underhållande överlag. Valet baserades dock mest på önskan om något juligt i kombination med Netflixs utbud. Är det bara jag som tycker Netflixs utbud är lite halvkasst? Jag är nämligen helt ny på det. Hur ofta kommer det nya filmer? Kan det vara så att jag inte ens upptäckt alla kategorier, finns det något dolt? Kan det också vara så att finska Netflix inte är lika bra som jag till exempel skulle tycka att svenska Netflix är? Någon erfaren Netflixare som har svaren på alla mina frågor? Hehe.

IMG_8867

/Ett juligt-godnatt från Finland pga kan inte få nog av det faktum att vi har så mycket julpynt och julmysigt här i lägenheten!! (Om än något stilrent pyntat julgran, but I like it!

FÖLJ:

3 svar

  1. Jag kände samma sak när jag kom hem från Netflixlandet usa. Svenska Netflix är ett skämt!!! Så jag skippade det och sparade de pengarna istället :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.