Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Ugly.

Det är tydligen vår idag igen. Med sol och lite varmare temperatur. Så tänkte slänga på mig min good old jeansjacka imorse. Den som var perfekt sedan 2012. Men nä, fasen vad ful den var?! Eller så kändes det mest som att jag drunknade lite i den. Tycker verkligen staten borde ge gå-ner-i-vikt-bidrag. Eller att man kunde söka ett stipendium för samma ändamål. Det känns bara så dumt att jag som annars trivs med att använda mina kläder fler än en säsong, ska tvingas köpa nya bara för att de inte sitter lika bra längre.

    

När Jeansjackan var perfekt!! Sommaren 2012.

Får man klaga om sådant? Haha. I-landsproblem deluxe. Kanske borde satsa en månadslön på att uppdatera garderoben lite och göra mig av med sådant som inte passar.

Oh well. Har en fuldag i alla fall. 

FÖLJ:

5 svar

  1. Med all välvilja så ser jag inte jättestor skillnad på passformen på jackan, känslan kan ju iofs vara att det är skillnad men gör inga förhastade beslut. kanske känns det som att den passar bättre imorgon.

    1. Men båda bilderna är ju gamla, haha! ;) Jag vet inte om det är jättestor skillnad faktiskt ändå, men färgen kändes också fel så det var bara fel…. Haha

  2. Har haft min jeansjacka i fleeera år, och nu har passformen också blivit aningen för stor, men det värsta av allt är att tyget slitits upp på ena armbågen och där är ett hål :( Nu måste jag hitta en ny perfekt jeansjacka, ser inte fram emot det haha (jo man kan ju lappa ihop hålet, men kanske ska se det som ett tecken att köpa en ny)

  3. It looks cute in the photo! I cycle through clothes seasonally, I don’t have much money to replace stuff unless completely necessary. I could do with a spring/summer jacket though, there is a gap in my (capsule) wardrobe for that!
    I remember having a Levi’s jeans jacket back in 90’s, oh my god that jacket swamped me, it was huge! So unflatteringly grunge! Hahahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.