Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Två trevliga en tisdag.

Efter en lång tisdag på jobbet och en pappa som kom en halvtimma sent pga sin klocka som halkat efter, så besökte vi restaurangen jag var till på min födelsedag, denna gång i sällskap av två andra svenskar. Min kusins kusin och hans pappa var nämligen här ett par dagar och prickade in det så bra samtidigt som min far här.

20140416-214513.jpg

Lammfilé, potäter och ett glas rött. Men rostbiffen på min födelsedag toppade faktiskt den här middagen. Vill även gå tillbaka och testa deras råbiff, det är något jag aldrig ätit tror jag?

När jag kom hem möttes jag av en urtjusig inbjudan till sommarens bästa fest! Iiih! Måste börja leta en klänning till min Frosts fabulösa bjudning!! Jag längtar även så till att få besöka Emmas lilla våning, hon är helt galen i second hand-prylar och har på senaste tiden tagit det till en helt ny nivå. Jag rekommenderar Elsegreta på instagram för er som är inredningsintresserade.
20140416-214519.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.