Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Turbulens.

Det är en torsdag i mars och plötsligt sitter man och funderar, hur sjutton hamnade jag här? Det är märkligt det där, livet. Och jag tror den här veckan har varit den kanske mest turbulenta i mitt liv, någonsin.

För några veckor sedan skrev jag detta. Ett utkast till bloggen som aldrig publicerades. Det är ironiskt med tanke på att någon vecka senare skulle bli aningen mer kaotisk. Haha typ. Som när man trott att man nått botten och man sjunker ännu djupare.

OH WELL. Idag är det måndag. Jag har packat väskan med gymkläder, lunch och mellanmål, och är alltså redo för en mer stabil vecka. Tanken slog mig om en alkoholfri vecka, men det är dumt att lova sig själv för mycket…

Puss på er och hoppas ni får en bra vecka vart ni än befinner er i livet!

20140331-092032.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Hoppas du får en bra vecka, du med <3

    Jag har bara följt din blogg i några månader, men jag är väldigt nyfiken på hur du har gått till väga rent praktiskt varenda gång du har flyttat och "bytt land". Hur har du gjort med val av plats? Jobb? Pengar? Boende? Vänner? osv. Det finns säkert många (fler än jag själv) som är nyfiken på att flytta utomlands ett tag och gärna skulle ha lite tips och råd på vägen av någon som är så rutinerad som du är. Vore väldigt kul med svar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.