Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

BBQ no 2.

Gårkvällen slutade i en utgång med italienare. De är så roliga och har rätt underbara engelska uttal. Kvällen blev lång lång och lite galen. Besökte två olika barer, Milch bar och Bob-någonting. Det var kul osv. Hade ingen som helst koll på klockan dock och tack vare sommartid blev jag så himla chockad när jag kom hem, hörde fåglarna kvittra och såg hur det börjar ljusna och insåg att klockan var strax över 06… Haha! Livet här är lite som ett studentliv.

Vaknade vid tolv av att jag slog mitt knä ashårt rätt in i väggen… Tog mig sedan till Flaucher igen, samma ställe som igår för ytterligare en barbecue. Idag med mina fantastiska kollegor.

20140330-213524.jpg20140330-213531.jpg20140330-213718.jpg
Stället är egentligen inte så vackert, det ser faktiskt lite märkligt ut. En flod med massa grushögar. Men det är optimalt för att njuta i solen och ALLA kommer hit. Trots att det är så mycket folk får dock alla plats för det är sjukt stort område. Mysmysmys.

Om man vill kan man även bada här, men med tanke på att det är en flod och mars – så är det hyfsat kallt. Inget som stoppar Ari från att ta ett dopp dock! Ari är finsk och den kanske roligaste personen jag någonsin träffat. Han är inspirerande för han är 100% sig själv. Och som ni ser, han passade på att bada. Inte bara en utan två gånger under dagen…

20140330-213751.jpg20140330-213803.jpg

Det var den söndagen. Och den helgen. En helg utan tårar. Tror att det har gått tre dagar utan att jag gråtit nu? Vanligtvis, trots att jag mår bra liksom, så gråter jag nästan varje dag. Anyway, inombords är allt ännu lite tungt, jag vill be till gudarna som jag inte tror på att det ska lösa sig så bra som möjligt ❤️

FÖLJ:

4 svar

  1. Hej,,,verkar varit en underbar dag.
    Hur är det med din indianboy, du verkar ledsen och skriver inte mycket km honom,,,,är det honom vi ska skälla på?

    Må bra

    1. Tack men här behövs inte skällas på någon :) vad det är får ni veta när tiden känns rätt! Kram

  2. Skönt att se att du verkar omge dig med så fina människor! Puss o kram från en seeeeeeeg måndag på JIBS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.