Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tur att jag har sällskap i duschen utan varmvatten.

När ja sträcker upp handen når jag utan ansträngning taket och om någon passerar på gatan utanför låter det som att de är påväg in i mitt badrum. Om jag vill kan jag sitta på toaletten och duscha samtidigt, inte för att jag någonsin skulle vilja det, men det är fysiskt möjligt. Det finns en duschbrunn och ett hål i väggen där vattnet också verkar rinna ut (jag hoppas bara det är något utanför som stoppar eventuella djur(!) från att ta sig in). Djur har jag redan i mitt badrum och det är även vad som håller mig sällskap. Det verkar nämligen som att myrorna har sitt tillhåll inne i min dusch. Deras ingång är vart jag vrider på duschen på väggen… Och visst skulle man kunna tycka att det är fint med sällskap eftersom jag måste duscha i kallvatten VARJE DAG. Men jag kan tala om att myrorna värmer inte särskilt bra, det enda de gör är att de håller mig sysselsatt då jag jämt står och studerar dem och undrar hur det är att bo i en dusch. Emellanåt tar jag den lilla duschslangen (som inte är tillför att duscha med, den är alldeles för kort och en sådan finns intill varenda toalett i hela Indien, mer om det i ett annat inlägg..) och spolar bort myrorna, swooosch ner i avloppet. Hur många myror jag än spolar bort dock så tar de aldrig slut.

Något av det bästa med mitt lilla badrum, som är en fyrkant med dusch på en sidan, toalett på andra och tvättfat mitt emot, är att det är så enkelt att bara ta ett steg och så står jag liksom fortfarande i duschen men framför tvättfatet och kan borsta tänderna! Det sämsta är dock ungefär samma sak, att hela badrumsgolvet blir blött efter att jag duschat. Och vet ni vad jag skrapar bort det med? En sop. Ytterst underligt.

Och så mina vänner, är det att duscha i mitt badrum, utan varmvatten och med myror som sällskap. Varje gång jag tänker på det så saknar jag en dusch hemma lite grann (men oftast glömmer jag att tänka på det).

Säg inte att ni vill ha en bild också?

FÖLJ:

5 svar

  1. Ja, en bild kan vara kul :-) Ja, du om det inte är ett nät eller annat som stoppar kryp från att ta sig in genom öppningen i väggen har ni snart en ny liten “Jerry” på besök.
    ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.