Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tuff vecka.

Det är egentligen helt insane hur mycket man kan känna och tänka på en vecka. Livet följer för det mesta vardagen med sina typiska mönster, men ibland så går det verkligen upp och ner och runtruntrunt som i någon sorts bergochdalbana. Och ni vet, när det känns som om man hit rock bottom, så känns det oftast betydligt bättre strax därefter. Så är brukar det vara för mig i alla fall. Det har dels varit en vecka med mycket på jobbet och överlag tungt mentalt.

När endorfiner hjälper

Och vet ni vad den bästa och enklaste lösningen är när något känns jobbigt? Träning mina vänner, träning. Jag blir nog egentligen lite psykiskt instabil om jag inte får de där endorfinkickarna regelbundet (som jag inte fått nu pga. ett break till följd av några stygn som skulle läka…). Och jag tänker på hur mycket bättre många skulle kunna må, om de implementerade träning i sina liv. Det är inte för inte som det till och med skrivs ut som en rekommendation från läkare i vissa fall.

Träningen löser kanske inte något problem på djupet, men mycket blir nog lättare att deal with om man tar hand om kroppen och hälsan lite. Håller ni med, eller är det en naiv tanke? 

Snubblade över det här citatet och gillade det. You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down. Svårare än så är det inte?

Veckans finare stunder

Men veckan hade ett gäng ljusglimtar också. Förutom att jag stundtals verkligen kunnat njuta av min egentid (min sambo kommer hem till veckan) så tog jag en öl med en tjejkompis inne i stan och i fredags var jag på bio med mina två fina kollegor (gråtkalas till Livet efter dig – som jag måste säga var bra, men inte riktigt på samma nivå som boken).

Lördagen spenderade jag två timmar på ett gym med tre sjukt starka tjejer – det var inte bara ett bra och skönt träningspass men också inspirerande! En hel del pullups, squats och massor av nya övningar med olika sorters vikter – allting känns i kroppen idag kan jag tala om. Det var en riktigt bra come back efter sommarens lite mer lata dagar. Nu återstår bara bekymret: skaffa gymkort eller inte, och på vilket gym?!

Och jo, mycket på jobbet som sagt, efter semestrarna. Ni vet möten efter möten, planer för hösten och sånt där. Dessutom håller vi på att planera inredning – som del i en startup får man verkligen vara delaktig i allt möjligt som sker ;) Men det är oftast ganska kul på kontoret – och jag har lyckats introducera Snapchat för mina kollegor… Här har Tanja fångat mig in action på jobbet.

Untitled design (4)

Jeffe – numera mitt officiella smeknamn här i Finland… 


Det blev en liten blandad, typisk dagboks-update, här på bloggen idag. Och den här dagen, söndagen, ska jag ägna lite åt bloggen, att städa lägenheten och förhoppningsvis också lyckas laga matlådor till veckan.

Hoppas ni haft en bra helg ♥

FÖLJ:

14 svar

  1. Smeknamnet Jeffe, passar dig :-) Tänker dock osökt på Jaffa limonaadi.
    Träning i olika former så enkelt men ack så svårt för många att förstå, hur bra både själ och kropp efteråt kan må. Kram

    1. Vardagsmotion i alla fall och ett löppass i veckan, det är alltid något!! Vad siktar du på för tid till Gbgvarvet? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.