Jennifer sandström

TUC mini Snackies

Fick hem ett buzzadorpaket i förra veckan med massor av salta kex! Det är TUC som har kommit med en ny variant på sin tidigare klassiker, det är fortfarande salta kex men nu i mindre format och i mindre smidiga påsar att ta med på utflykten eller resan!

Det finns 4 smaker och även i en kartonförpackning, men jag fick hem dessa; original, sourcream & onion och cheese. Pga min nuvarande kosthållning har jag inte själv kunnat smaka på dem! Men av min familjs, mina vänners och kollegors omdömen så var de hur mumsiga som helst.

Vet ni inte vad Buzzador är och är nyfikna på att själv bli medlemmar helt kostnadsfritt för att få hem och testa nya produkter? Spana in HÄR

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.