Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Travel the world.

Precis som min bloggvän sa när hon såg bilderna från roadtripen, så kände jag också nyligen att jag måste se mer av Europa! Jag har rest till (och “bott” i) en del länder utanför Europa, men inte förrän nu när jag flyttade till München får jag chans att titta närmare på några länder som ligger så tätt, tätt intill varandra. Det här måste vara det absolut perfekta utgångsläget för att resa runt i vår lilla världsdel.

Jag är inne i en period av fruktansvärd reslust. Jag vill bara packa mina grejer och dra vidare till en idyllisk plats. När jag tänker efter så är jag nog inte särskilt mycket storstadsmänniska. I lördags när jag gick genom stan för att jag var tvungen att shoppa kände jag bara hur paniken växte inom mig (ok, mest pga konsumtionshetsen som tenderar att vilja kväva mig, men ändå). Tänk om jag skulle trivas bra ute på landet någonstans?

Har svävat runt hos olika resebloggar och det har väl lyckats förstärka den här reslusten något. Och att få ha ett jobb där man bara kan förflytta sig när man känner för det, det känns som drömmen just nu för mig. En idé skulle väl vara att frilansa?  Alternativt satsa på Poker och hoppas på tur i spel (haha…)? Det är dock inget jag skulle vilja spela nu eller någonsin. Aktier kanske är bättre alternativ? Problemet att resa runt så, kan kanske vara att det nog blir ensamt efter ett tag… Det är så lätt att romantisera bilden av något annat, av ett annat sorts liv och glömma bort att livet är perfekt precis här och nu… :-)

FÖLJ:

12 svar

 1. Känner igen det där! Insåg att jag ville se mer av Europa efter 4 månader i Singapore då jag passade på att resa runt lite i Asien. Förstod hur lättillgängligt allting egentligen är och att det inte behöver kosta en förmögenhet att resa runt och upptäcka nya ställen. Har också siktet inställt på Europa och tänker ge mig på det med start senare i år hoppas jag. Finns ju så många fantastiska platser att upptäcka att det är svårt att veta vart man ska starta :) Någonstans hoppas jag fortfarande också på att hinna med en månads tågluffande i Europa :) Ser fram emot fler bilder och berättelser från din små resor och äventyr för de är faktiskt härligt att se! :)

  1. Eller hur! Jag vill verkligen göra någon typ av tågluff men vet inte riktigt när jag ska ta den chansen… Gillar tanken av att åka runt med en bil, men då ska man vara några vänner. Tågluff skulle jag vilja göra helt ensam och kanske möta the man of my dreams på ett tåg någonstans i Frankrike? Haha, har du sett filmen Before Sunrise? Ljuvlig story!!

   1. Ja bil eller husbil är också en kul ide! Jag hoppas på möjligheten att luffa lite nästa sommar men får väl se vilka chanser man får. Åhh, jaa gör det! Hade en kusin som förra året reste jorden runt själv och älskade det då han fick nya vänner längs hela vägen och fick uppleva allt på ett helt annat sätt. Så varför inte Europa? :) Men en dreamy man i Frankrike låter trevligt ;) Nej den har jag inte sett men kollade nu på IMDB och den verkar falla mig i smaken. Får ta och se på den när tillfälle ges :)

   2. Helt fantastisk film. Jag drömmer någonstans om att jag ska träffa mannen i mitt liv som hon gör i filmen. På ett tåg någonstans i Europa. Blir så mycket enklare då också än om man blir kär i någon på andra sidan jordklotet – MEN vem fan sa att kärleken är enkel?

    1. Så idylliskt liksom. Mycket enklare är dock fortfarande knepigt – distans över huvud taget borde vara förbjudet..

 2. Så underbar blogg! Du får uppleva så mycket och lever livet till max. Finns Indien och din indiska prins kvar eller är det bara europa som gäller nu?
  Ha det bra, bästa bloggen som finns!

  1. Tack – vad fint att du lämnade en kommentar <3
   Och, insåg nu att jag nog behöver uppdatera min presentation och info om bloggen lite. Tyvärr fick kärlekssagan ett smärtsamt slut.
   Kram!

  1. Precis, den där pengafrågan alltså… Vad tror du man behöver för 3-4 veckors (eller två månader..) tågluff?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.