Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Today is a good day.

Hej vänner. Hur mår ni? Min pappa är lite bekymrad över att jag har så få kommentarer i min blogg, medan jag påstår att nej men det är jättegulliga människor som kommenterar då och då.. Men för att göra honom tillfredsställd (och motbevisa hans teori om att “folk är så ytliga i dagens samhälle så de lägger inget värde vid dina texter”) kan ni väl lämna några ord här nedan? Berätta något, vad som helst. Jag har ingen koll på vad som händer i Sverige överhuvudtaget så ni kan börja där om ni vill…

Jag då? Jag mår bra. När jag mår bra så sjunger jag, det är nog det tydligaste tecknet. Jag är verkligen öppen som en bok, uppåt eller nedstämd – vem som helst kan avgöra på en sekund. Och idag är en uppåt dag. Genomgick något som kommer vara en historia, ett skolexempel som min far ville kalla det, att berätta i framtiden. Jag blev en lärdom rikare idag! Åh, nog med kryptiskt prat nu.

Vet ni vad? Ikväll när jag kom till gymmet kände jag, shit det var ett tag sedan nu, men senast jag var där var i söndags. DET är bra vanor, när man saknat gymmet efter två dagars vila!! Planerar att vara lite mer strikt på min kost och har inhandlat protein nu. Super body here I come! Den bästa känslan är när man känner att man vill träna för en stark och ståtlig kropp – och alla känslor kring det är positiva!

Nu kallar sängen. Puss på er!

20131106-224359.jpg
Simply happy.

FÖLJ:

10 svar

 1. Jag är en trogen läsare!!!

  Till Jennifers pappi:

  Jag gillar Jennifers texter! Du ska vara en stolt pappa :)

  Mvh PT Ämli (Har Jennifer berättat om Pantertanter någon gång?)

 2. Tänkte när jag din blogg här om dagen att jag borde kommentera hur vackert skrivet det var det där om dagen vi slutar höra fåglarna, men så hann jag inte. Dumt att läsa något vackert och inte ta tid att visa uppskattningen! Kram på dig från England

 3. Hallå!
  Förmodligen lite missförstånd. Har nog bara kommenterat någon gång att det är färre kommentarer än på “gamla” bloggen. Kommentarerna som finns tycker jag för det mesta dessutom är både fina och bra. Som förälder så är jag personligen mycket nöjd med bloggen, den betyder väldigt mycket på olika sätt. Men det är ju sällan jag kommenterar här, eftersom vi ju har möjlighet att kommunicera ganska ofta på andra sätt.
  Puss och kram från den inte särskilt bekymrade Pappa!

 4. Kul att du har det bra i Indien! I Sverige är det kallt, antar att du har lite bättre temp där borta, haha. Vet inte om du skrivit om det redan, men kan du inte göra ett inlägg med de största skillnaderna mellan länderna nu när du varit borta ett tag? :)

 5. Jennifer!

  Jag saknar dig och älskar att få följa med på din resa i Indien. Vi funderar på att ta oss till södra delen i december, vad skulle du rekommendera för semesterparadis?

  Kram

 6. Det enda intressanta som hänt i Sverige idag var att jag fick reda på att kokosnöten inte är en nöt, vilket härledde till en livad diskussion i om att banan inte är en frukt och jordgubbar inte är bär.

  Vart ganska kul faktiskt, haha.

  – Jannike

 7. Hej från en göteborgare som över helgen befinner sig i Lidköping. Tittar förbi din blog lite då och då.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.