Jennifer sandström

Everything else is secondary.

Att rabbla klyschor? Att vara blåögd? I min värld är detta ord som väger tungt. Jag höll ett lite filosofiskt litet tal häromdag. Och vet ni vad jag sa? Jag brukar inte säga att livet är kort, för det är förmodligen det längsta vi kommer att uppleva. Men det är en bestämd tidsperiod och därför vill jag göra något jag älskar!

Det finns alltid en möjlighet att ändra din situation. Trivs du inte där du är just nu i livet? Jag lovar dig, förändring är alltid ett alternativ. Men ingenting kommer att hända om du inte själv tar tag i det. Ingen kommer att ta dig i hand och gå med dig till gymmet. Ingen kommer att sparka dig från det jobb du inte trivs med. Ingen kommer att boka en resa åt dig till Alperna, Nya Zeeland eller LA (och ingen kommer att spara pengarna åt dig som behövs för en sådan resa). Ingen kommer att avsluta ditt förhållande åt dig. Ingen kommer att kämpa i ditt förhållande åt dig. Ingen kommer att servera dig det du vill ha för att trivas i i livet. Ingen kommer göra din tid på jorden till den bästa möjliga. Ingen förutom du.

Mvh, västerlänning som föddes i bra förhållande och kanske har lättare än merparten av människorna på jorden att ösa ur sig vackra ord om lycka och livet, och få det att låta som något otroligt simpelt. Men vem, om inte du? Och när, om inte nu? 

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.