Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tillbaka i Delhi.

Wow vilken intensiv resan det har varit. Jag och Lisa hann just landa i Delhi på söndagkväll innan nästa taxi plockade upp mig och två andra vänner på måndagen för att bege oss till Agra (och underverket Taj Mahal). Sånt trevligt sammanträffande att man bara råkar vara i Indien samtidigt som andra vänner. Kom tillbaka igår, tisdag, men åkte raka vägen till en födelsedagsmiddag med Lisa och hennes kollegor.

Så idag har jag fått ta en lugn dag, tvättat, njutit av Lisas luftrenare i lägenheten och även förberett något jag tänker publicera ikväll! Som ni förstår har jag massor att berätta från resan, men eftersom december väntar precis runt hörnet kommer det först något juligt men reserelaterat upp på bloggen.

I Goa upptäckte jag förresten att jag kan hjula. Det har jag inte gjort på flera år. Var lycklig som ett barn som precis lärt sig cykla och ville inte sluta hjula över stranden.

FÖLJ:

4 svar

  1. Jag blir så ressugen!

    Härligt med hjulningen. Har som stående nyårsmål att lära mig stå på händer (lite samma sak, hehe). 2017 är året, känner det på mig :) kanske skulle ta hjulningen också när jag ändå håller på :)

    1. Jaaaa, fan så bra mål – det gillar jag, jag vill också lära mig att stå på händerna, stilla och kontrollerat liksom! Kanske jag skulle skriva ned det också som ett mål?? Och ja hjulningen kommer du nog klara galant i samma veva ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.