Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

24 Travel Stories – en adventskalender med resor & berättelser

Låt mig presentera, bloggens första adventskalender – någonsin!

Under december månad fylls många bloggar med härliga julkalendrar fulla med tävlingar och priser. Men på den här bloggen kommer vi inte få se en klassisk blogg-adventskalender där så mycket handlar om prylar, materiell lycka och att konsumera.

24 travel stories adventskalender

Den här adventskalendern kommer istället att vara fylld med resor! Jag vill lyfta fina, speciella, roliga, knasiga och kanske till och med viktiga reseberättelser från andra fantastiska bloggare!

En adventskalender med reseberättelser

I december kommer vi alltså få möta 24 inspirerande bloggare här på Jennifer – Forever Abroadsom var och en kommer dela med sig av sin berättelse. Den här adventskalendern kommer innehålla alltifrån att fira jul utomlands i olika länder, speciella minnen från resor, julmarknader i Tyskland, snövandring, storstäder, roadtrips och annat spännande!

Ni kommer få ta del av massor med inspiration både för resor och den rätta julstämningen. Sen får ni också träffa och ta en närmare titt på några av mina absoluta favoriter bland Sveriges bästa resebloggare.

adventskalender blogg

Ända fram till julafton

Från och med i morgon, 1 december, varje morgon fram tills julafton kommer en ny bloggare och en ny reseberättelse att publiceras här på bloggen.

Ni kan följa alla inlägg under kategorin 24 Travel Stories, samt gilla Jenn – Forever Abroad på Facebook för att inte missa någon av luckorna!

Varmt välkomna!


Här finns nu en sammanfattning av adventskalenderns 24 luckor: 24 travel stories

FÖLJ:

36 svar

    1. Hoppas du har funnit massor med inspiration och kanske någon ny bloggfavorit nu när det börjar närma sig sitt slut :)

    1. Tack Anna! Jag hoppas du haft glädje av reseberättelserna ja, så många spännande och härliga stories! :)

    1. Tack så mycket Lina – hoppas du hunnit läsa några av berättelserna från alla härliga resebloggar! :)

  1. Jag är gärna med i en lucka om det finns någon ledig! Få se om jag orkar (hinner ha julkalender i år Har haft i två år…

    1. Tack! Åhnej… Tyvärr får jag väl säga nu då när nästan alla luckor är ute. Men nästa år kanske du får vara med och bidra med just den pärlan? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.