Jennifer sandström

the perks of being a wallflower

03.29 am.

Jag borde verkligen sova just nu men det är som vanligt svårt om natten. Jag och mina tankar, vi tycks inte vilja låta drömmarnas värld ta över. Antingen så är jag i Nya Zeeland igen, eller i Australien, på resande fot och stressad över något. I drömmarna alltså, de har inte hängt med mig i min förflyttning till Sverige ännu.

Just nu ligger jag i min säng med kinderna våta av saltiga tårar. Har precis sett filmen med titeln i rubriken. Jävla kliché film, men också helt jäkla genius! Måste läsa boken. NU. Filmen var helt i min smak, exakt, allting. Replikerna. Musiken. ALLT. Nu sjunger tonerna till soundtracket i mina öron och det är dags för mig att säga god natt.

P.S Allting känns plötsligt väldigt fulländat och jag vet att allting kommer bli så fantastiskt bra. I morgon åker jag hem, hem till södern och vidare mot livets alla äventyr. 

¨

 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.