Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

19 timmar senare på tåget

HEJ SÖDRA SVERIGE!

Vaknade upp för en halvtimma sen i Skövde, trött som tusan traskade jag upp och mot restaurangvagnen. Det tog ett par vagnar innan min blick hittade ut mot landskapet och hela jag stannar plötsligt upp. WOW, ingen snö, nästan! Lyckan bubblade i mig, nu blir det vår tänkte norrlänningen.

Natten var lagom hemsk. Somnade halv elva men vaknade halv ett igen och somnade inte förrän fyra. Tack Gud i himmeln, eller Apple, sak samma, för iphonen! Twittrade och spelade wordfeud tills ögonen slog igen. Innan mitt första lyckade sovförsök såg jag alla tre delar av torka aldrig tårar utan handskar. Och alltså, jag är helt jävla mållös. Men jag vet inte om det var bästa godnatt-sagan… Så hemsk men också så genailisk film med tanke på berättelsen och skådespelarna. Jag inser att ju fler bra gjorda filmer man ser, desto färre dåligt gjorda filmer kommer man palla.

Såhär såg resvägen ut i alla fall, vi är den blåa pricken snart i GÖTLABORG!!!

20130110-100555.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.