Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

ännu är jag mammas lillgumman och pappa pussar fortfarande min kind

När jag var cirkus den här åldern

20130109-035128.jpg

så kallade man mig inte gärna för lillgumman och pussade pappa min kind drog jag mig bort snabbt som attan. Sluuuta! Men de slutade aldrig. Den villkorslösa kärleken föräldrar och deras barn emellan. Pappa skulle inte ta ett fängelsestraff för mig (med all rätt) men det finns nog bra mycket annat han skulle skydda sin lilla flicka ifrån. Och mamma oroar sönder sig för det mesta. Så som mammor gör. Idag tycker jag det är fint när mamma säger lillgumman och pappas pussar går också bra!

Det ser för övrigt ut som en tavla i bakgrunden på bilden.
Men se det är det inte. Det är i Ritsem, Akka-fjället. 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.