Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

The early bird.

Godmorgon. Jag vakande tjugo i sex, en minut innan klockan ringde. Och snoozade inte! 6.54 lämnade jag lägenheten. Ska nämligen till tandläkaren idag så tänkte att det är bäst att vara tidig på jobbet! 

Våren lyser med sin frånvaro så jag fick klä mig i en tjock och varm tröja under min vårjacka som jag köpte härom veckan. Samt använda de gamla vita skorna och inte de nya vita skorna. Och det här hörni, det är min bästa låt just nu faktiskt. Skulle nog kunna springa två mil med den på repeat i öronen.Ha en fantastisk dag! Vi hörs sen idag, och då kommer jag förhoppningsvis kunna dela hela radiointervjun med er!! Så exalterad, haha.

Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.